Monsterboard

Monster(wo)man

Fanien Lordi-maailmaan sijoittuvia novelleja (short stories), tarinoita ja muita tuotoksia.

Moderators: psyanide, Hemitys

Monster(wo)man

Postby sini` » Mon Mar 29, 2010 7:26 pm

Joops, elikkäsiis, terve taas lörtsyfaneille. Kirjoitin noin vuosi sitten tänne monster(wo)man -ficciä, joka kertoi Lordejen ja Ashleyn kommelluksista. Silloin kävi vain niin, että tekstin tuleminen loppui kuin seinään johtuen laiskuudesta sekä kiireestä, joten nyt olen päättänyt kokeilla uudestaan ja aloittaa aivan alusta. Muokkaan tarinaa kirjoittamalla lisää sitä sekä pidenntämällä edellisiä osia. Kirjoitan tarinaa edeltäpäin jo niin paljon, ettei se lopu viikossa eikä kahdessa. Anteeksi vielä viime kertaisesta.

- sini
sini`
 
Posts: 32
Joined: Sat May 02, 2009 12:12 am

Postby sini` » Mon Mar 29, 2010 7:27 pm

1

“Ei, en kestä tätä!” Ashley karjaisi raivoissaan yrittäessään piirtää ihmistä. Hän veti päänsä isoon Gene Simmons -paitansa sisään.
“Tahdon kuolla pois! Tämä ei voi olla totta. Ei voi! Näen unta. Elämäni on unta. Minua ei ole,” tyttö uskotteli itselleen ja kiemurteli penkillään.
Tumps.
Tumps.
Tumps.
Äänet kuuluivat Ashleyn pimeän huoneen viereisestä portaikosta. Ovi aukesi. Vaalea, pitkä nainen astui ovesta sisään.
“Mikä sinun nyt on? En valitettavasti jaksa kuunnella kokoajan kiukutteluasi. Ja sinun on turha yrittää puolustautua sillä, että olet 15-vuotias, teini ja mielialasi vaihtelee jatkuvasti. Tiedän hyvin minkä ikäinen ihminen olet ja millainen ihminen olet ja olet ollut. Sitä sinun ei tarvitse minulle erikseen kertoa.” Ashleyn äiti kommentoi kiukkuisena. Ashley näki punaista. Häntä kiukutti enemmän kuin koskaan ja hän tarttui kaksin käsin mustista pitkistä hiuksistaan ja kiskoi niitä kaikin voimin irti, mutta ne eivät lähteneet vaikka tosin, se ei ollut tarkoitustaan. Tytön motto oli vain `Kipu puhdistaa` ja kun hänen käsiään katsoo, siellä on arpia. Suoria viivoja. Viiltoja.
“Häivy siitä, en jaksa keskustella kanssasi,” tyttö ilmoitti.
Äidin lähdettyä Ashleyn olisi tehnyt mieli juosta seinän läpi purkaakseen pahaa oloaan johonkin.
Pam!
Pam!
Pam!
Ashley ei vaivautunut edes kääntymään kohti ääntä, ei edes ajattelemaan, mistä ääni kuuluisi tai mikä sen aiheuttaisi.
Pam!
Pam!
Rysk!
Joku ryskytti ovea, aivan kuin se olisi yritetty avata epätoivoisesti. Eihän ovi ole edes lukossa. Ei Ashleyn huoneen ovessa ole edes lukkoa! Viimein, ovi aukesi. Ovesta astui sisään lyhyt hahmo. Poika jolla oli pitkät vaaleat hiukset avasi oven.
“Lopeta, Ashley! Lopeta! Kukaan ei jaksa kuunnella. Ymmärrätkö?” poika huusi.
Ashley kääntyi katsomaan 11-vuotiasta pikkuveljeään.
Tyttö mulkoili tätä.
“Miksi olisin hiljaa?”
sini`
 
Posts: 32
Joined: Sat May 02, 2009 12:12 am

Postby Hunger » Sun May 02, 2010 2:31 pm

Hmm... tarinan alku ei ole kovin säväyttävä, ja ikäväkseni totean lievän kliseen paistavan läpi. Jos voisit värittää tarinaasi jollain tavalla, kuvailulla, jännittävällä tunnelmalla joka voi alkaa vaikka seuraavassa osassa(edellyttäen että kasvatat tarinan pituutta). Lukeminen oli helppoa mutta kaipaisi siis värittämistä. Hahmot tuntuvat melko perus käytetyiltä, mutta kyllä tästä vielä paremman saa! Jatka toki, odotan uutta osaa.
Let me be the one to shock you
User avatar
Hunger
 
Posts: 596
Joined: Sat Mar 15, 2008 1:18 pm

jatkoa

Postby sini` » Sun May 30, 2010 2:45 pm

“Koska yritän kuunnella musiikkia eikä edes hirviö karju niin kovaa kuin sinä!” poika vastasi.
“Johtuisikohan siitä, että Lordi on yksinkertaisesti maailman pellein bändi?” Ashley nauroi.
Poika katsoi siskoaan vihaisena. Niin vihaisena, että olisi voinut ampua Ashleyn.
“Haista vittu!” poika karjaisi ja lähti juoksemaan kohti omaa huonettaan.
Ashley naurahti itsekseen:
”Haista itse.”

Samaan aikaan muualla riideltiin jostain ihan muusta.
“Nyt loppu Lordi! Meillä ei oo kohta enää yhtään ruokaa. Kuollaan nälkään. Ei niitä ihmisiä ja muita elukoita noin vaan käydä tuolta kadulta poimimasta. Tai, no ehkä sinä voisitkin, mutta kun kerran herra on päättänyt asua täällä loppu elämänsä eikä lähteä mihinkään ellei ole ihan pakko, silloin se ei myöskään lähde!” Lady-Awa huokaisi väsyneen oloisena.
Noita käänsi katseensa seuraavaan monsteriin ja muuntautui mustaksi kauniiksi kissaksi, joka tepasteli huoneen poikki kohti omaa huonettaan. Pitsanaamainen suurikokoinen Lordi katseli televisiota käännellen kanavia loppupäästä alkupäähän päin.
“Siis, eikö täältä töllöttimestä tule mitään muuta kuin jotain saatanan urheilua? Kamalaa!” Lordi karjaisi yrittäessään pidellä korviaan saman aikaisesti käännellessään kanavia.
”Jotain saatanan hiihtoa. Mitäs iloa siitä muka on? Aivan, ei mitään!”
Punainen hahmo ilmestyi järkäleen vierelle.
“Annas kun autan,” Kita sanoi siepatessaan kaukosäätimen Lordilta ja heilautti punaisella raidalla varustetut mustat hiuksensa olkapäänsä taakse. Olento vaihtoi kanavaa, hymyili varovasti ja ojensi kaukosäätimen Mr. Lordille takaisin.
“Ole hyvä.”
Kita käveli omahyväinen ilme kasvoillaan kohti keittiötä, jossa Ox ja Amen istuivat.
“Kiitos, toisitko vielä pitsaakin?” Lordi huudahti punaisen hirviön perään.
Kita katsoi tätä hölmönä.
“En. Hae itse omat pitsasi.”

“Alkaa jo väsyttämään toden teolla,” Ashley huokaisi itsekseen hieman yli puolen yön jälkeen. Hänen oli määrä pitää esitelmä ihmisistä heti huomen aamuna. Aihe oli vapaa, joten Ashley valitsi aiheen, joka oli melko tavallinen, mutta kuitenkin mielenkiintoinen. Esitelmä oli kuitenkin kaikkea muuta kuin valmis. Häntä alkoi epäilyttää aihe.
Ashley piirsi jälleen miehen. Mies muuttui aggressiiviseksi, mies muuttui hirviöksi. Hän ei itse oikeastaan edes `pystynyt` estämään sitä, että piirsi teräviä, keltaisia hampaita paljon, jotka irvistivät, silmiä, jotka olivat sysimustat ja pelottavat. Hahmo sai paljon varjoja ja pimeitä, tummia osia. Siis toisin sanoen, tämä otus ei voisi mitenkään olla ihminen. Aivan kuin toiselta planeetalta. Kuin jonkin sortin avaruusolio. Ashleytä puistatti. Kylmät väreet kulkivat pitkin hänen selkäpiitä kunnes hän heitti kynän pöydälle ja kietoi kätensä ympärilleen lämmetäkseen. Hän veti syvään henkeä ja huokaisi. Ashley tuijotti hetken kuvia, jotka oli itse piitränyt vasten tahtoaan ja joita hän hieman pelkäsikin. Tyttö käänsi katseensa vasemmalle ja huomasi kynänsä vierivän kohti lattiaa. Ashley säpsähti ja yritti ottaa kynän kiinni ennen kuin se tippuisi, mutta turhaan. Hän tuhahti ja nosti kynän lattialta.

Ashley keräsi piirustuksensa kasaan lattialta, pöydältä, jopa roskakorista, niputti ne siististi ja laittoi punaiseen kansioon. Hän nousi kansion kanssa ylös ja käveli kohti koululaukkuaan, jossa oli erilaisia hihamerkkejä. Ashley sujautti kansion laukkuun ja kaivoi kumilenkin. Tyttö asensi hiuksensa korkealle epäsiistille ponihännälle ja hieroi hetken kasvojaan. Hän vaihtoi yöpuvun päälle, pehmeän mustan topin ja pitkälahkeiset college housut, mustat, joissa luki lahkeissa isolla Puma. Tyttö kävi sängylleen makaamaan rauhallisesti, veti peittoa korvilleen ja katseli hetken ympärilleen kunnes silmät alkoivat painua väkisinkin kiinni. Kesti kaksi minuuttia ja hän oli jo syvässä unessa.
sini`
 
Posts: 32
Joined: Sat May 02, 2009 12:12 am

Postby ÖrriMörrikkä » Fri Jul 30, 2010 5:54 pm

Näköjään muhun alkaa palailla tämä tuttu, jonkin aikaa nukuksissa ollut kommentointivimma. : )

Hmm. Mistähän sitä aloittaisi?
Täytyy myöntää, että vaikka en yleensä hirveästi näistä ficeistä, joissa omat, Lordimaailman ulkopuoliset hahmot seikkailevat, niin tässä on hyvä idea. Se, että Ashley ei ole Lordia palvova ja ihannoiva henkilö, tuo tähän vaihtelua.

Jotta tästä saataisiin rakentavaa kommenttia, niin puutun pariin pieneen virheeseen, jotka iskivät silmään.

esitelmä ihmisistä heti huomen aamuna.


Huomenaamuna kirjoitetaan yhteen.


piitränyt


Vain kaksi kirjainta väärässä järjestyksessä.

college housut


Ja viimeisenä huomautuksena. Collegehousut kirjotetaan myös yhteen.

Ei muita virheitä osunut silmään ja nuokin ovat pieniä, mutta korjasinpa nyt joka tapauksessa. Muuten teksti oli oikein sujuvaa ja helposti luettavaa, mutta aina voi yrittää lisätä kuvailun määrää.

Näillä eväillä päästään eteenpäin ja toivonkin, että jatkoa tulee pian! :)

Örkkis kiittää ja kuittaa!
"If people don't like me, I don't care.."
MM&VN
User avatar
ÖrriMörrikkä
 
Posts: 568
Joined: Wed May 24, 2006 9:07 pm


Return to Lordi fanfic


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron