Monsterboard

MikroBeastin "Artroom"

Fanien Lordi-maailmaan sijoittuvia novelleja (short stories), tarinoita ja muita tuotoksia.

Moderators: psyanide, Hemitys

MikroBeastin "Artroom"

Postby MikroBeast » Thu Oct 14, 2010 7:44 pm

Juups että tänne pistelen Lordi aiheisia kuvia (Ja ehkä jotain randomia :))
Että kommentoikaa ja arvostelkaa ja ihailkaa ja haukkukaa ja tehkää mitä nyt teettekään.

Kita Babez For Breakfast:
Image

Kita:
Image

Kitakala:
Image
To Kill A Monster
You Must Become One..
MikroBeast
 
Posts: 345
Joined: Thu Nov 13, 2008 7:47 pm
Location: Haapaj?rvi, Suomi/Finland

Postby Tina » Sun Oct 17, 2010 4:05 pm

*taputtaa* Erityisesti 1. kuvan pää ja kitakala on hienoja. :D
Tina
 
Posts: 19
Joined: Thu Aug 27, 2009 10:41 pm

Postby MikroBeast » Sun Oct 17, 2010 7:58 pm

Kiiiiiiiiiiiiiiiiiiituus!

Mr.Lordi:
Image

Image
To Kill A Monster
You Must Become One..
MikroBeast
 
Posts: 345
Joined: Thu Nov 13, 2008 7:47 pm
Location: Haapaj?rvi, Suomi/Finland

Postby Poltergeist » Thu Oct 21, 2010 8:21 pm

Noihan on ihan hemmetin hienoja :D
"I like Kiss but I dislike the new Kiss" "WHAT?! You want a kiss?!" "I mean the Kiss, with Paul Stanley and Gene Simmons..." "You want to make out with Gene Simmons and Paul Stanley?!"
User avatar
Poltergeist
 
Posts: 434
Joined: Mon Jan 28, 2008 10:51 pm

Postby MikroBeast » Sat Oct 23, 2010 3:08 pm

Kiitso.
Lissää kuvia: tai, siis, kuva:
Image
To Kill A Monster
You Must Become One..
MikroBeast
 
Posts: 345
Joined: Thu Nov 13, 2008 7:47 pm
Location: Haapaj?rvi, Suomi/Finland

Re: MikroBeastin "Artroom" (Tarinaa pukkaa : Kitan alkuperä

Postby MikroBeast » Sat Jul 02, 2011 9:33 pm

Elikkä tästä lähtee miun näkemys kaikkien lempi-rumpalin alkuperästä :)
Nasta lautaan ja mummot hautaan!

Osa 1: Sieppaus.
Kaksi lasta leikki ulkona. Nauru ja huudot raikuvat. Kita ja G-Stealer (jota ystävät sanovat vain G:ksi), parhaat ystävät, serkukset potkivat palloa.
Kitan äiti, Mira, istui talonsa kuistilla tuolissaan ja virkkoi Kitalle pipoa talven kylmille päiville. Mira hymyili. Elämä meni hyvin. Mira asui poikansa Kitan kanssa Mu Araen tähtijärjestelmän pohjoispuolella olevassa planeetassa, Naboossa. Naboo oli hyvin harvaksi asuttu autiomainen planeetta. G:n äiti, Emily, tuli ulos. "Lapset ne vaan jaksavat juosta ja peuhata", Emily tokaisi. "Niinpä. Ja me vanhat mummot vaan istumme ja kudomme pipoja", Mira naurahti. "Puhu vaan omasta puolestasi", Emily pukkasi Miraa olkapäähän ja molemmat nauroivat. G tuli itkien äitinsä luo ja Kita tuli häpeissään perässä ja istahti portaikolle. "No mikäs teille tuli?", Mira kysyi Kitalta. Emily lohdutti poikaansa ja silitti G:n pitkää tummaa rastatukkaa. "Mi..minä.." Kita mutisi samalla kun pinkki väri tuli hänen poskien punaiselle iholle.
"Kita potkaisi pallon G:n naamalle". G itki ja puristi äitiään lujemmin. "Se oli vahinko!!", Kita purskahti itkuun. Mira sääli poikaansa. Kita ei koskaan vahingoittanut kärpästäkään. "Kita?", Mira kuiskasi Kitan korvaan hellästi. "Oleppas nyt isompana reipas poika ja pyydä G:ltä anteeksi. Joohan?" "Okei" Kita nousi portailta ja astui G:tä kohti. G katsoi Kitaa kyynelten täyttämillä silmillään. "Olen..pahoillani G", Kita sanoi, samalla kun katsoi varpaitaan. G ampaisi äitinsä syleilystä ja halasi serkkuaan. "Saat anteeksi." "Oteetanko kiinni pusirkkoja?" G kysyi intoa ja energiaa täynnä. "Joo!" Kita huusi ja molemmat juoksivat pihalla olevan puun luokse ja kiipesivät sinne.

Muutama tunnin kuluttua:
Kita ja G lokoilivat talon takana olevalla mäellä. Keltainen ruoho kutitti selkää. Kumpikin olivat ilman paitaa ja kuluneet farkut jalassa.
G katsoi kitan vihreänkeltaisia hampaita. "Miten sinulla on normaalin väriset hampaat ja minulla hampaat ovat melkein valkoiset?" G kysyi kummaksuen. "En tiedä," Kita vastasi. "Ehkäpä siksi koska...." Kitan lause jäi kesken, koska korkella taivaalla näkyi sotilasalus. "G:n silmät laajentuivat kauhusta. Molemmat nousivat nopeasti ja lähtivät juoksemaan talolle niin nopeasti kuin pääsivät.
Sisällä Mira ja Emily katsoivat televisiota. Kita ja G tulivat sisälle ovet paukkuen. "Monestikko pitää sanoa että sitä ovea ei saa paiskoa! Se menee herkästi sijoiltaan!" Mira huusi pojille. "Mutta äiti, nyt on kiire" Kita sanoi äidilleen ja veti tätä kädestä. "Mitä nyt?" Mira kysyi ja valui syvemmälle sohvaan. "Sotilaat on täällä!!" Kita huusi niin lujaa kuin pystyi. "Mitä!?" Emily huusi. "Me nähtiin se Kitan kanssa! Armeijan ilma-alus" G sanoi äidilleen. Ulkoa kuului ulinaa ja räimettä. Kaikki neljä juoksivat ulos.

Alus oli harmaan metallinen. Se kiilsi Naboon kahden auringon alla kuin uusi. Pöly lensi kun alus laskeutui. Aluksen luukut aukesivat ja sieltä tuli ulos muskelisia sotilaita. Ketjut kilisivät kun sotilaat hyppäsivät maahan. Niiden hampaat olivat suuret. Ja monta riviä. Yhdellä oli ainakin kahdeksan riviä hampaita. Ja kaikilla tummat silmät. Ja kaikki olivat laihoja. Ei mitään suuria muskelikasoja niin kuin leffoisa, Kita ajatteli. Sotilaat lähestyivät Miraa ja Emilyä. Kita ja G menivät äitiensä taakse piiloon. "Tulimme hakemaan meidän osuutemme, Mira." joukon kapteeni sanoi. "Mitkä?" Mira kysyi. Sotilasjoukon läpi tuli kyyryssä oleva mulkosilmäinen kirjuri. Se luki Miralle kirjettä. "Rakas Mira, joudumme valitettavasti viemään lapsenne, Kita Monsesterin, sotilaalliseen koulutukseen, kuten Mu Araen Intergalaktisen sopimuksessa sanotaa. Rakkaudella, kapteeni Rik." "Siinäs kuulit" joukon kapteeni sanoi. "Ja samalla voisimme viedä tämän, mikäs sen nimi nyt oli?" kapteeni kysi kirjurilta. "G-Stealer" kirjuri vastasi. "Ei näitä lapsia voi viedä sotaloulutukseen! He ovat vasta kymmenen!!" Mira huusi kapteenille. "Koulutus aloitetaan nykyään aika nuorena,, neiti Monsester. Teen vain työtäni. Ottakaa lapset." Joukon isoimmat sotilaat astuivat eteenpäin. "Ei!!" Mira huusi. "Ette jätä minulle vaihtoehtoja, neiti." Kapteeni sanoi, ja veti pistoolinsa takkinsa alta ja ampui Emilyä. Emily kaatui maahan kaatui maahan kuolleena. "Äitii!" G huusi ja sotilaat veivät G:n alukseen. Mira piti Kitasta lujasti kiinni. Sitten Kita revittiin äidinsä sylistä. "Äiti!" Kitaa huusi. "En anna teidän viedä häntä!!" Mira huusi ja juoksi poikansa perään.
"Nyt tämä riittä, neiti Monsester. Lopullisesti." kapteeni sanoi ja samalla hänen suullen levisi hymy. Kita katsoi äitiään aluksesta. Kapteeni laukaisi. Luoti lensi suoraan Miraa sydämeen. "Äiti!!" Kita huusi ja aluksen luukku sulkeutui.
To Kill A Monster
You Must Become One..
MikroBeast
 
Posts: 345
Joined: Thu Nov 13, 2008 7:47 pm
Location: Haapaj?rvi, Suomi/Finland

Re: MikroBeastin "Artroom"

Postby Nennuli » Mon Jul 04, 2011 12:28 pm

Wow. Oot kyl hyvä piirtään :lol:
Kalma ja Ox RULES ^-^
User avatar
Nennuli
 
Posts: 258
Joined: Fri Jun 24, 2011 9:31 am

Re: MikroBeastin "Artroom"

Postby Monsterimies » Mon Jul 04, 2011 11:54 pm

Hieno tarinantynkä! Star Warsista otetut vaikutteet pistivät mukavasti silmään, mikäs siinä! Raakaa meininkiä.. Ja piirroksetkin tosi hienoja!
Raise Hell in Heaven! Raise Hell in Heaven!
I'm who I am and this is what I do
Raise Hell in Heaven! Raise Hell in Heaven!
In the end you know that I won't lose
User avatar
Monsterimies
 
Posts: 510
Joined: Thu Sep 20, 2007 5:46 pm
Location: Kolmen jiin Kajjjaani

Re: MikroBeastin "Artroom"

Postby g-stealer » Tue Nov 01, 2011 7:23 pm

Jatkuuko tarina ja piirrustukset on parhaita=)
I'm your nightmare!
User avatar
g-stealer
 
Posts: 48
Joined: Sat Jul 02, 2011 8:34 pm
Location: Mu Area

Re: MikroBeastin "Artroom"

Postby Nennuli » Tue Nov 08, 2011 8:47 pm

g-stealer wrote:Jatkuuko tarina ja piirrustukset on parhaita=)


samat sanat :D
Kalma ja Ox RULES ^-^
User avatar
Nennuli
 
Posts: 258
Joined: Fri Jun 24, 2011 9:31 am

Re: MikroBeastin "Artroom"

Postby MussoliniX » Tue Nov 15, 2011 6:00 pm

Jatka ilman muuta:) Ja piirrä lisää, olet selvästikin taiteellinen lahjakkuus :D Minullakin on piirrustuksia netissä, mutta ei täällä..


Täältä voitte käydä katsomassa niitä :D

http://irc-galleria.net/user/EnaryX/alb ... irroksiani

Ne, jotka on IRC-Galleriassa, ne voi kommaa noit kuvii jos haluu... ja saa toki muutkin käydä ihastelemassa noita piirrustuksia :)(saatte sanoo ihan rehellisen mielipiteenne!) :D
User avatar
MussoliniX
 
Posts: 80
Joined: Fri May 13, 2011 5:20 pm


Return to Lordi fanfic


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron