Monsterboard

Monster-Squad -Tarina by:ThunderStruck

Fanien Lordi-maailmaan sijoittuvia novelleja (short stories), tarinoita ja muita tuotoksia.

Moderators: psyanide, Hemitys

Monster-Squad -Tarina by:ThunderStruck

Postby ThunderStruck » Wed Feb 11, 2004 1:46 pm

Tässä olen nyt kirjoitellut tätä tarinaa. Lisää on tiedossa ja uskallan sanoa, että paljon! Tällä hetkellä minun pää pursuaa tarinan jatkoa, pitää vaan varoa, etten tee siitä liian sekavaa. Kommentteja otetaan ilomielin vastaan! Negatiivisia, että positiivisia!
Mieluisia lukuhetkiä kaikille!
Last edited by ThunderStruck on Wed Feb 18, 2004 10:43 am, edited 3 times in total.
God Of Thunder!
And Rock'n'Roll
User avatar
ThunderStruck
 
Posts: 807
Joined: Tue Jan 07, 2003 11:02 pm
Location: Kuopio

Postby psyanide » Wed Feb 11, 2004 2:25 pm

Toki toki, ei fanficci pirulaisen yksinoikeus ole :wink:

pidät vain huolen että tarina on tosiaankin omaa tuotosta. Ei muuta kuin pistä mäiskien!
User avatar
psyanide
Site Admin
 
Posts: 1242
Joined: Fri Dec 27, 2002 10:06 am

Postby ThunderStruck » Wed Feb 11, 2004 3:06 pm

Kiitos sinulle Psyanide :) Tässä viimeistelen juuri ensimmäsitä osaa... Laitan sen tässä varmaan ennen viikonloppua tänne... Jos tänne tullut palaute on hyvää :)
User avatar
ThunderStruck
 
Posts: 807
Joined: Tue Jan 07, 2003 11:02 pm
Location: Kuopio

Postby Zezuga » Wed Feb 11, 2004 3:52 pm

Ehdottomasti vain muutkin kirjoittelemaan tarinoita! 8) Jännittää odottaa, mitä tänne syntyy ajan mittaan. *kumarrus*
You know love's a thief, steal your heart in the night

I tremble as I look at you
My heart keeps pounding
My love is true
I can't explain this fire, burns inside
User avatar
Zezuga
 
Posts: 1317
Joined: Wed Apr 02, 2003 8:37 pm
Location: Helzinki, Finland

Postby pirulainen » Wed Feb 11, 2004 4:29 pm

Todellakin ihmettelen, että miksi minun lupaani tähän kysytään? O.o
I got heavy first!
User avatar
pirulainen
 
Posts: 353
Joined: Mon Mar 03, 2003 6:30 pm
Location: Espoo, Finland

Postby Black Spirit » Wed Feb 11, 2004 7:22 pm

Eikun vain tulemaan :D Luulempa lukijoita löytyvän :twisted:
>>>> Fire in the hole <<<<
The fuse is lit and we're ready to go!
Black Spirit
 
Posts: 658
Joined: Sat Apr 19, 2003 9:59 pm
Location: Suomi Finland Perkele

Postby babymonster » Wed Feb 11, 2004 8:25 pm

Uutta stoorii vaa syntymään! :twisted:
Get HEAVY,
Stay HEAVY!
babymonster
 
Posts: 475
Joined: Mon Nov 03, 2003 8:27 pm
Location: Nastola,Finland

Postby ThunderStruck » Wed Feb 11, 2004 9:34 pm

Anteeksi vuan :D Noh tästä se siis alkaa...
Minäkin pistän niitä "Pieninä osaina" tänne, niin niitä on mukavempi lukea :) Ja miunlla on aikaa mietiä, mitä seuraavaksi tapahtuu :twisted:
User avatar
ThunderStruck
 
Posts: 807
Joined: Tue Jan 07, 2003 11:02 pm
Location: Kuopio

Postby ThunderStruck » Wed Feb 11, 2004 9:43 pm

1.TunkeutujaMies juoksi hengästyneenä eteenpäin. Puut, jotka näyttivät jääneen loppusyksyn-aikaan, Kurottivat harmaita oksiaan ja piiskasivat ja repivät miestä kasvoihin, aina, kun hänen keskitymisesnsä herpaantui. Mies kuuli tuon vertahyytävän äänen, joka jahtasi häntä. Miksi hän oli mennyt eksymään partiosta. MIKSI! Mies heittäytyi ojaan rähmälleen ja suojasi päänsä käsillään. Hän kuuli askelia… Ei monia askelia.. Varmaan kaksi ihmistä… Ne lähestyivät. Miehen sydän alkoi hakata villisti. Kylmä hiki kirposi miehen kasvoille, kun hän kuuli jonkin sorttiasta ketjujen kilinää. Sitten yhtäkkiä, äänet loittonivat. Juoksu askeleet ja kettingin kilinä loittoni. Mies ei tiennyt kuinka kauan hän oli maannut ojan pohjalla sen jälkeen, kun äänet loittonivat. Hän avasi toisen silmänsä ja uskaltautui kohottautumaan käsiensä varaan. Varovaisesti mies katseli ympärilleen ja nousi sitten seisaalleen huomaten hypänneensa ojaan, joka oli moottori öljyn pilaama. Vaatteet olivat käytännössä pilalla. Mies voihkaisi kuuluvasti ja hyppäsi saman tien takaisin ojan pohjaan säikähtäen äännelleensä liian kovaa.
Vartti myöhemmin mies käveli metässä ja vilkuili yhä pelokkaana ympärilleen. Tämä metsä.. Se ei ole luonnollinen. Muualla Suomessa kevät on vihreimmillään ja täällä harmaat kuolevan näköiset puut huokivat kylmän tuulen mukana ja kun ei tuule on metsä sankan sumun peitossa. Nyt mies ymmärsi, miksi kaikki kutsuivat tätä Pääkallometsäksi. Äkkiä mies pysähtyi. Hän oli kuulevinaan narinaa. Taas! Se kuului tuolta vähän matkan päästä. Miehen olisi tehnyt mieli juosta pakoon ja etsiä jostakin sopiva paikka, että saisi kännykkäänsä kentän ja voisi soittaa äidilleen, öh siis apujoukkoja. Mutta miehen huomio kiinnittyi, ei niin narinaan vaan pieneen hyräilyyn, joka kuului samalta suunnalta… Pikkutytön ääni!
Mies lähti hitaasti kohti ääntä. Hän Työnsi oksia tieltään, joiden takaa ääni tuli. Siellä! Pieni tyttö.. istumassa puunrungon vieressä. Pitkät ruskeat hiukset ja valkoinen mekko. Pieni vanhan näköinen ja likainen nukke kädessään. Mies kömpi oksien seasta esiin, mutta tyttö ei tuntunut kiinnittävän huomiota. ”Hei… Sinä siinä” Mies aloitti varovasti. Tyttö nosti päätään ja katsoi miestä viattoman näköisesti vihreän sinertävillä silmillään. ”Mitä sinä teet täällä? Oletko eksynyt?” Mies yritti uudestaan ”Tule” Mies sanoi ojentaen kättään kohti tyttöä, mutta tyttö alkoi vaan puristamaan nukkea rintaansa vasten. ”En tee sinulle pahaa. Tule nyt, meidän on päästävä täältä jumalan hylkäämästä metästä!” Mies oli ottamassa askelta kohti tyttöä, kun tämä yhtäkkiä ojensi toise kätensä ja osoitti sormellaa miehen taakse. Mies kääntyi ympäri ja näki, kuinka parhaillaan häntä kohti loikkasi olento, joka ei ollut tältä planeetalta ja sen suussa olevista hampaiden määrästä olisi krokotiilikin ollut kateellinen. Mies säikähti pahanpäiväisesti, otti askeleen taaksepäin ja kuin metsän tahdosta, kompastui juureen ja kaatui selälleen olennon syöksähtäessä hänen päälleen karjuen vertahyytävällä äänellä träväkyntiset eturaajat ojennettuna suu vaahdosta valkeana ja sen epäinhimillinen ääni kajahti metsässä. "Kita löysi ruokaa!!"

Jatkuu...
Last edited by ThunderStruck on Thu Feb 12, 2004 1:09 pm, edited 1 time in total.
User avatar
ThunderStruck
 
Posts: 807
Joined: Tue Jan 07, 2003 11:02 pm
Location: Kuopio

Postby ThunderStruck » Thu Feb 12, 2004 1:08 pm

2.Kita ja Enary


Mies makasi maassa ja suojasi kasvojaan käsillään. ”Ei, älä! Kiltti!” Mies parkui. Mies uikutti peläten tuntevansa kohta noiden kammottavien hampaiden pureutuvan lihaansa, mutta mitään ei tapahtunut. Mies kuuli vaan aivan viereltään epämääräistä korkea äänistä karjuntaa, räyhäntää ja läähättämistä/ähkimistä. Olento tuntui huutavan jotain, mutta sen puhe oli niin nopeaa, että mies sai selville vain sanat: Kita, tahtoo, tunkeutuja ja (glup) lounas. Jotakin muuta se huusi, mutta enempää mies ei ymmärtänyt, tai tahonut saada selville.
Mies avasi silmänsä ja raotti käsiään. Siinä se lento oli, kurottuneenä häntä kohti, kuin jokin pidättelisi sitä paikoillaan, vaikka aina välillä se tuntui pääsenvän lähmemmäs, mutta perääntyi taas vastatahtoisesti. Kettingit sen ympärillä kilisivät iloisesti ja sen teräväkyntiset raajat hosuivat ja huitoivat miestä tuskin 10sentin etäisyydeltä. Mies vetäisi kätensä pois kasvojensa edestä ja ryömi selällään takaperin poispäin tuosta olennosta ja peruutti suoraan päin tyttöä, tai näin hän luuli, kun hän törmäsi kaatuneeseen puunrunkoon. Tyttö oli kadonnut.
Tuo olento huitoi yhä enemmän ja vihaisemmin kohti mies poloista ja se äänteli ja puhui ällistyttävän nopeaan tahtiin jotain: ”Tahtoo murkinaa!”
Nyt mies näki, mikä pidätteli tuota pelottavaa petoa aloillaan. Sen kaulankin ympäti meni kettinki ja se kettinki päättyi vakvavan näköisen naisen käteen. Tuo nainen seioi ryhdikkäästi vaaleat hiukset hiljakseen liehuen ja piteli kettinkiä kädessään, joka toimitti näemmä kaulapannan virkaa. Vaikka peto hyppi, veti ja nyki (Ja jossain vaiheessa se taisi yrittää purra kettinkiä poikki) nainen kuitenkin jaksoi pidätellä petoa aloillaan, vaikka aina välillä hän tuntui kohta horjahtavan, kun peto nykäisi yllättäen ”Älkää päästäkö sitä KILTTI!” Mies parahti naiselle. (Tässä on hyvä kohta ilmoittaa, että mies on puhissut amerikan-englantia koko ajan…). Nainen tuntui ymmärtävän miestä, sillä hän taivutti päätään taaksepäin ja naurahti pilkaillisesti pelottavan oloisen maskinsa takaa. Äkkiä nainen vakavoitui ja hän tuuntui veteävän ilmaa keuhkoihinsa, ennen kuin mies ymmärsi, nainen päästi ilmoille hyvin korekan ja kimeän pitkän kiljahduksen. Mies kyyristyu sikiö-asentoon maassa ja peitti korvansa, mutta ääni tuntui tunkeutuvan jopa hänen käsiensä läpi.
Sitten se loppui, yhtä äkkinäisesti, kuin se oli alkanutkin. Mies kohottautui varovasti istuaalleen ja huomasi pedon, joka oli kutsunut itesään ”Kita” nimityksellä, se makasi maassa taintuneen näköisenä. Sen suusta norui sylki ja vaahtoa. Se urisi hiljaa, Mutta se ei ollut mitään koiran urinaa. Urina muistutti pikemminkin Alien leffoista olleiden alieneiden uhkaavaa ”huokailua”, ”Hänen rodullaan on hyvin tarkka kuuloaisti. Sen mitä sinä kuulit, hän kuuli varmaan jopa kymmenkertaisena” Näin nainen olisi sanonut, mutta se olisi voinut vaarantaa koko Pääkallometsän olemassa olon ja syyn saatte tietää myöhemmin. Nyt hän vain tyytyi sanomaan sellaista, mikä olisi ihmisille hyvin ”normaalia”. ”Hänen korvansa ovat hyvin heikot ja liika alkoholin juonti vaikutti myös asian. Hän on humalassa aina agressiivinen” Nainen sanoi pehmeällä, mutta myös kylmällä ja käskevällä äänellä. Mies kohottautui seisomaan. ”Mi-mikä sinä olet?” Nainen kallisti päätään. ”Mikä minä olen? Noh nimeni on Enary ja olin vaan kävelyllä ystäväni kanssa” ”Ei ei en kysynyt nimeäsi vaan MIKÄ SINÄ OLET?” Nainen katsoi halveksuen miestä ”Tavallinen ihminen, joka sattuu nyt vaan olemaan naamiaisiin menossa. Olen myös tunnettu Lordi nimisen bändin kosketin soittajana” Tämä ei tuntunut miellyttävän miestä. Seuraava lause ei olisi muuten kiinnostanut Enarya tippaakaan, ellei mies olisi sanonut ”Älä valehtele. Tiedän, Tiedämme kuka ja mikä sinä olet!”

Jatkuu...
User avatar
ThunderStruck
 
Posts: 807
Joined: Tue Jan 07, 2003 11:02 pm
Location: Kuopio

Postby Black Spirit » Thu Feb 12, 2004 6:59 pm

Hienoa ThunderStruck! Karmivaa, oikein loistavata :twisted:
>>>> Fire in the hole <<<<
The fuse is lit and we're ready to go!
Black Spirit
 
Posts: 658
Joined: Sat Apr 19, 2003 9:59 pm
Location: Suomi Finland Perkele

Postby ThunderStruck » Thu Feb 12, 2004 7:43 pm

Kiitoksia... :wink: Seuraavaksi Enary muistelee menneitä. Kuinka lordi löysi/tapasi heidät sun muuta. Siinä ei kerrota tarksti, mutta luulen saavani jotankin ujutettua tulevaisuudessa tarinoioiden sekaan tarkasti, kuinka ja miten Lordi löysi Monster-Squadin
User avatar
ThunderStruck
 
Posts: 807
Joined: Tue Jan 07, 2003 11:02 pm
Location: Kuopio

Postby ThunderStruck » Thu Feb 12, 2004 7:45 pm

3.Synkkä menneisyys

Lordi oli kierrellty ympäri maailmaa yksin niin kauan, että lopulta hän kyllästyi ja rakensi itselleen jonkinmimmoisen matka kumppanin, Magnumin ja mm. Egyptissä hän nappasivat Amenin mukaansa, joka oli vihaisten Egyptiläisten jahtaamana, ja tuon ajan Britannista he löysivät noita-vainotun Enaryn. Lopulta ryhmään liittyi ulkoavaruuden saalistaja Kita, jonka Lordin piti tosin ensin kesyttää. Kita oli helppo yllättää, kun se oli juuri kaataneensa biisonin kimpussa. Yksi huhu kertoo, että Lordi voitti kitan puoleensa, vasta, kun Hän oli raivoissaan paiskannut pottuilevaa Kitaa maasta kahmaisseillaan puun oksilla ja Kita sattui, kuin kohtalon päätöksestä, olemaan silloin parin intiaani rummun vieressä ja siitä se alkoi.
Jollei Lordi olisi sanut kitaa kesytettyä he, silloin Lordi Enary Amen ja Magnum, olisivat joutuneet pakoilemaan ihmisiä koko ikänsä. Tottahan se on, että he neljästään olisivat helposti pyyhkäisseet pari kuolevaista menemään, mutta jos he olisivat tappaneet ihmisiä, heitä olisi vainotu kahta kauheammin. Se olisi ottanut jokaisen kolmen voimille. Sitten Kita saapui. He pakenivat (Minkä muistuttaminen yhä loukkaa Lordin ylpeyttä) ja lensivät kauas itään ja hieman pohjoiseen, kunnes löysivät pienen rauhaisan metsän, jonka he nimittivät Pääkallometsäksi. Tuo maa, joka parin kymmenen… sadan… öh tuhannen? vuoden päästä tunnettiin nimenä Suomi oli siihen aikaan oivallinen paikka. Sen luonnon uskovaiset ihmiset pitivät metsää Tuonen metsänä ja eivät uskaltautuneet astua sinne jalallakaan. He uhrasivat lampaita, lehmiä ja jopa koiria ”Tuonen herralle” jotta saisivat olla rauhassa, Jä tämä kelpasi hyvin Lordille (Ja varsinkin Kitalle) Koirat tosin Lordi käännytti koira-rakkaana takaisin isäntiensä luokse.
Vuosi kymmeniä kului. Vaikeita aikoja tietenkin oli. Suomeen tuli jossainvaiheessa ”ristiretkeläisiä” ja läheinen kylä käännytettiin. Siihen loppuivat ruokalahjoitukset, mutta toisinaan jääräpäisemmät kylänvanhimmat kävivät viemässä naudan metsän lähettyville. Surullisen kuuluisa Suomen nälänhätä koetteli myös Monster-squadia (Lordi oli alkanut nimittämään heitä sillä nimellä) Tällöin Lordi ja muut päättivät maksaa velkansa läheiselle kylälle ja kerran viikossa löytyi hirvi kylän kiepeiltä. Tämä ei kumminkaan ikinä vuotanut julkisuuteen, koska kyläläiset pelkäsivät muiden nälkäisten tulevan kylään ja ruoka ei enään riittäisi.
Tästä päästiin lopulta yli, mutta seuraava asia koetteli myös pahasti Monster-Squadia. Sota.

Jatkuu…
User avatar
ThunderStruck
 
Posts: 807
Joined: Tue Jan 07, 2003 11:02 pm
Location: Kuopio

Postby Amen » Thu Feb 12, 2004 8:43 pm

Loistava meininki!
Näin se Suomen historia kirjoitetaan uusiksi :twisted:
Jatkakaa samaan malliin!
Amen
So be it, it shall be done
User avatar
Amen
Guitar
 
Posts: 427
Joined: Sat Dec 07, 2002 2:34 am

Postby ThunderStruck » Thu Feb 12, 2004 9:48 pm

:shock: Whoa! Taitaa olla Ensimmäistä kertaa joku Lordin jäsenistä kirjoittaa minun palstalleni! :shock:
Kiitos Amen! Ja onnea siihen levyn tekemiseen! :twisted:
Last edited by ThunderStruck on Wed Feb 18, 2004 10:45 am, edited 1 time in total.
User avatar
ThunderStruck
 
Posts: 807
Joined: Tue Jan 07, 2003 11:02 pm
Location: Kuopio

Postby Blue Beast » Thu Feb 12, 2004 10:19 pm

Todella upeeta ThunderStruck! :) Lisää, kiitos.
User avatar
Blue Beast
 
Posts: 351
Joined: Wed Jan 08, 2003 7:08 pm

Postby Lorditytsy » Fri Feb 13, 2004 8:58 am

Todella upeaa textiä! :twisted: Jatka vaan... :wink:
congratulations monstars, we love you. from the bottom of our hearts. <3
User avatar
Lorditytsy
 
Posts: 606
Joined: Thu Nov 20, 2003 7:43 pm
Location: Jämijärvi

Postby ThunderStruck » Fri Feb 13, 2004 5:27 pm

4. Amen, Kalma Ja Lordi


Matala jyrinä keskeytti Enaryn ajatuksen kulun. Hän palasi menneisyydestä takaisin nykyisyyteen. ”Hyvä” Nainen tuumi itsekseen. Mies täyhyili säikähtäneen näköisenä ympärilleen. Jylinä voimistui ja voimistui ja se suuntasi kohti kolmikkoa. Kita alkoi jo toipua Enaryn kiljaisusta. Kiljaisun tarkoitus ei ollut vain tainnuttaa nälkäistä Kitaa, vaan tuo huuto kantoi koko metsän ja se saavutti myös Monster-Squaduin loput jäsenet, jotka saman tien lähtivät liikkelle kohti äänen suuntaa. Mies pomppasi ilmaan, kun Kita sähähti närkäsyneen kuuloisena. Se tiesi, ettei sen kannata edes yrittää enään miehen kimppuun, kun Lordi saapuisi. Kita katsos kunnoitti ja hieman jopa pelkäsi Lordia. Saalistaja vilkaisi ahnaasti miestä, mutta sai vain palkinnoksi Enaryn kiskaisemaan kettingistä ja Kita putosi istuaalleen. Mies seisoi hieman vavisten ja tuijotti vuorollaan Kitaa ja vuorollaan Enarya. ”Älä kiltti päästä sitä” Hän änkytti Amerikan-Englanniksi. ”Se riippuu yksin sinusta” Enary vastasi Englannin korostuksella. Äkkiä mies parkaisi kuin hullu.
Maasta oli yhtäkkiä ilmestynyt muumioitunut käsi, joka oli tarttunut miehen jalkaan ja salaman isku säesti taustalla. Mies katsoi alas ja karjaisi uudelleen, kun maa repesi, hän näki sinisten silmien tuijottavan häntä. Käsi (miehen helpotukseksi) kirvoitti otteensa miehestä, joka kaatui oitis maahan ja ryömi takaperin seuraten samalla, kun muumioitunut hahmo kampesi itsensä hitaasti ylös kuopasta. ”nnnnhhhng” Se äänteli kielettömällä suullaan. Muumio suoristautui koko pituutensa ja katsoi miestä kuolleilla, mutta silti elinvoimaisen sinisillä silmillään. ”Voi sinua Amen.. Aina säikyttelemässä vieraita” Enary hymähti itsekseen. Mies änkytti jotain, mutta saman tien jyrisevän äänen syy paljastui, kun puut väistyivät, kuin omasta tahdostaan suuren moottoripyörän ajaessa kohti miestä hysteerisen naurun saattelemana. Mies ei tehnyt muuta, kuin tuijotti, kun Zombie motoristi ajoi häntä päin ja jotenkin loikautatti mustan jyrisevän pyöränsä miehen yli. Kuin hidastettuna mies katsoi ylös ja näki harmaiden kasvojen tuojottavan palava ilkikurisuus silmisssään takaisin, kun moottori pyörä lensi hänen ylitseen ja laskeutui kumahtaen maahan. Zombie teki käsijarru jarrutuksen ja kääntyi hyvin hallitusti (ottean huomioon hyvin epätasaisen maaston) 180 astetta ja pysähtyi tuijottamaan miestä leveästi virnistäen. …Jos Zombien kasvoista olisi saanut selvää irvistikö se vai ei. Niin kuin miestä ei olisi koeteltu tarpeeksi, hän näki taivaalla jättimäisen ja jätti-siipisen olennon. Hitaasti olento laskeutui alas kohti, yhä enemmän kalpenevaa, miestä jonka suu olisi saatanut minä hetkenä tahansa pudota. Salama iski olennon takana ja valaisin sen synkät kasvot. Punaiset silmät, tervävä hampaisen suun, joka oli leveässä virneessä ja kirveen, jota olento kantoi kädessään. Kuin painajaisessa tai kauhuelokuvassa, salama iski ja olento oli yhtäkkiä miehen edessä. Suuret siivat levitettyinä tuulen piiskatessa olennon viittaa ja hiuksia. Amen, Kalma ja Lordi olivat saapuneet.
Monster-Squad oli koossa.

Jatkuu...
User avatar
ThunderStruck
 
Posts: 807
Joined: Tue Jan 07, 2003 11:02 pm
Location: Kuopio

Postby monsteri » Fri Feb 13, 2004 6:20 pm

tosi mahtavaa tekstii!! jatka vaa Thunderstruck!! :P
monsteri
 
Posts: 57
Joined: Fri Jan 02, 2004 6:15 pm
Location: Valkeala

Postby Zezuga » Fri Feb 13, 2004 9:42 pm

Loistavaa työtä! Hyvä, että saatiin uusi tarina aloitetuksi. Ja niitähän on tänne ilmaantunut mahtavan tiuhaan tahtiin :wink: Kirjoittamisen lahjat sinulla on hyvin hallussasi! Good work...
You know love's a thief, steal your heart in the night

I tremble as I look at you
My heart keeps pounding
My love is true
I can't explain this fire, burns inside
User avatar
Zezuga
 
Posts: 1317
Joined: Wed Apr 02, 2003 8:37 pm
Location: Helzinki, Finland

Postby babymonster » Fri Feb 13, 2004 10:08 pm

Hyvä,hyvä!Lisää stoorii vaan!
Get HEAVY,
Stay HEAVY!
babymonster
 
Posts: 475
Joined: Mon Nov 03, 2003 8:27 pm
Location: Nastola,Finland

Postby ThunderStruck » Sat Feb 14, 2004 1:57 pm

5.Selvityksen paikka.


Viisi Hahmoa tuijotti vaiti maassa istuvaa ja tärisevää miestä. Hahmoista valtavin astui esiin. Osoitti pitkällä sormellaan miestä ja murahti. ”Puhu”
Mies änkytti ja ravisti päätään. ”Hän puhuu Englantia” Enary kiirehti sanomaan, ennekuin Lordin kärsivällisyys loppuisi. Lordi vilkaisi naista olkansa yli. Kalma oli noussut pyöränsä selästä ja jättänyt sen nojaamaan puuta vasten. Amen rapsutteli multapaakkuja pois olkapäiltään. ”Miksi sinun pitää aina yrittää Elvistellä tekemällä noin ”tyylikkään” sisään käynnin?” Kalma tuhahti Amenille toverillisen ilkkuvasti. Vastalauseeksi muumio alkoi öristä ja mongerrella huitoen kohti Kalman pyörää. ”HILJAA SIELLÄ!” Lordi ärähti yhtäkkiä. Amen hiljeni ja rauhoittui.Kalma pyyhkäisi vähiä huksiaan. Enary pudisti päätä ja Kitan vatsa murisi.
”Speak” Lordi toisti miehelle.
(Jotta saisimme tästä hyvin mukavaa luettavaa teille, kirjoitan Englannin suoraan Suomeksi, Niin kuin ennenkin.)
”Mitä sinä horiset sillä, että muka tunnet meidät?”
Normaalisti Lordi ei olisi kovin paljon välittänyt, jos joku väittiäisi tuntevansa hänet, tarkoittaen ”Tunnen sen miehen maskisi takana”. Siihen riitti yleensä pelkkä virnistys ja taputus päähän. Lordi kumminkin jotenkin aavisti, että mies ei tarkoittanut sitä.. Vaan hän todella tiesi Monster-Squadin olevan… Hmm joukko kummajaisia.
Mies nieleskeli ja yritti saada ääntä suustaan, mutta Lordi keskeyti samantien. ”Ja mitä helkkaria sinä edes teet täällä?!”
”O-o-olimme tutkimus retkellä… Siis olin! Olin tutkimus retkellä!” Mies yritti nopeasti paikata, mutta liian myöhään. Seuraavaksi mies huomasikin roikkuvan ilmassa jalat villisti sätkien ja Kalman ilkkuvan naurun säestävän takana. Lordi puhui, yllättävän rauhallisella äänellä.
”Ketkä te? Nyt puhut suusi puhtaaksi.. Tai lemmikkini saa mahansa täyteen” Tällä hetkellä Kita valpastui ja kuola alkoi valua pitkin sen suunpieliä ”Oletko hullu?” Lordi kuuli äkkiä äänen päässään. Enary hallisti nimittäin pientä telepaattisen keskustelun alkeita. ”Tuolla miehellä voi olla perhe! Mieti, jos hän katoaa tänne! Millainen hullunmylly siitä tulisi!” Enaryn ääni jatkoi Lordin päässä. Lordi kääntyi tyynesti naiseen päin. ”Tiedän mitä teen” Hän sanoi Suomeksi äänellä, jollaisella isä yleensä rauhoittelee tytärtään. ”Miten muuten nappasitte tämän? Lordi jatkoi puhuen Enarylle, vaikka tarkisteli miestä. ”Kita ei näemmä ainakaan saanut tätä kaadettua… Ehjältä tämä hyypiö näyttää.” Kita murisi ”Seistä selin. Puhua tukille” Kita sanoi englanniksi, haluten näemmä miehen paljastavan oudon käytöksensä. Lardi katsoi miestä kulmat koholla.
”Tukille?” Mies hengähti ”Puhuin tytölle! Pienelle valkomekkoiselle tytölle! Onko hän joku kidnappaamanne lapsi! Mitä! Eikö teil.. MMMMPH!” Lordi läpäsytti kätensä miehen suun eteen. ”puhut liikaa, kun sinulta odotetaan yksikertaista vastausta.”
Muut eivät huomanneet Enaryn hieman tyhjää katsetta. ”Hän on siis vielä täällä” Nainen huokaisi hiljaa.
Amen käveli naisen viereen ja laski kätensä tämän olkapäälle. Enary hymyili, vaikka kädestä ryömivät madot hieman puistattivat häntä. Kalma astui esiin ”Mitä se tyttö sanoi sinulle ihminen?” Hän säesti kysymystään naputelemalla vasaraansa kämmeneensä. Mies pudisti päätään ”Ei mitään” Lordi ravisti miestä ”puhuhuhuhuhuhun tott-t-t-ta!” Lordi vilkaisi Enarya. Nainen nyökkäsi. Mies puhui totta. ”Yritin saada häntä mukaani ja pois täältä metästä, mutta sitten tuo ilmestyi!” Mies osoitti Kitaa joka näytti hänenlle maailman laajuista tervehdystä, joka on hyvin suosittu varsinkin hermostuneiden autoilijoiden välillä.
Enary ei enään välittänyt, mitä muut puhuivat. Taas kerran, hän katosi menneisyyden varjoihin

Ensikerralla, Valkomekkoisen tytön salaisuus…
User avatar
ThunderStruck
 
Posts: 807
Joined: Tue Jan 07, 2003 11:02 pm
Location: Kuopio

Postby Lorditytsy » Sat Feb 14, 2004 3:08 pm

lisää vain :wink: sinusta olisi kirjailijax :twisted:
congratulations monstars, we love you. from the bottom of our hearts. <3
User avatar
Lorditytsy
 
Posts: 606
Joined: Thu Nov 20, 2003 7:43 pm
Location: Jämijärvi

Postby ThunderStruck » Sat Feb 14, 2004 5:59 pm

Lorditytsy wrote:lisää vain :wink: sinusta olisi kirjailijax :twisted:


No ei nyt sentään... Mutta kiitos vaan :)
Vielä, kun Lordin jäsenet lukaisisivat näitä ja pitäisivät lukemastaan :D
heh, minulla on tuolla valmiina 2 osaa.. Pitää kumminkin laittaa ne vähän myöhemmin.. ei vittii yhdessä putkessa laittaa kaikea :D isetään lukijat jännittyineinä :twisted: Heh, no joo...
God Of Thunder!
And Rock'n'Roll
User avatar
ThunderStruck
 
Posts: 807
Joined: Tue Jan 07, 2003 11:02 pm
Location: Kuopio

Postby babymonster » Sat Feb 14, 2004 10:43 pm

Tämäkin baby haluaa lisää! Hmm...Nyt jännittää se pieni tyttö.Tulee muuten mieleen the Ring tuosta likasta... :twisted:
Get HEAVY,
Stay HEAVY!
babymonster
 
Posts: 475
Joined: Mon Nov 03, 2003 8:27 pm
Location: Nastola,Finland

Next

Return to Lordi fanfic


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron