Monsterboard

Mini stoori by: Horror_Girl

Fanien Lordi-maailmaan sijoittuvia novelleja (short stories), tarinoita ja muita tuotoksia.

Moderators: psyanide, Hemitys

Mini stoori by: Horror_Girl

Postby horror_girl » Sun May 23, 2004 2:31 am

Kaikkialla oli täysin hiljaista, talo jota ei oltu käytetty yli satoihin vuosiin oli sisältä aivan tomuinen ja hämähäkin seittien peitossa.
Yht'äkkiä erääseen huoneeseen syttyi takkaan valkea.Tuli ei ollut palanut tässä takassa pitkiin aikoihin ja jos joku olisi ollut todistamassa tätä hetkeä hän olisi saanut varmmasti jonkin kohtauksen,siitä olen varma.
Huoneessa oli ainoastaan yksi huonekalu ja se oli pölyttynyt ja pahasti kärsinyt mustanharmaa nojatuoli.

Ulkona tuuli lauloi surullista lauluaan, ja salamat tanssivat omaa sähköistään tanssia öisellä taivaalla.

Yht'äkkiä jostain päin taloa alkaa kuulua askelien ääniä ja jonkinlaisen kankaan kahinaa.Ääni kovenee huonetta kohti jossa takkavalkea palaa.
Ovi narahtaa ja hetken kuluttua nojatuolissa pöllähtää,joku olento on istunut sille.

Ulkoa alkaa kuulua meteliä, mm. brätkän ääntä ja outoa mongerrusta ja myös kuuluu huuto: "Kita Ruokaa Tahtoo!!" ja ärjäisy:"Ole hiljaa!".

Nojatuolissa istuva olento hymyilee.Monster-Squad on kokoontunut.
Nojatuolissa istuva Enary tunnisti että ulkoa kuuluvat äänet kuuluivat Kalmalle joka on zombi ja joka ajoi brätkällä paikalle,Amenille joka on muumio eikä osaa puhua kovin hyvin joten hän tuntuu mongertavan aika useasti,Kitalle joka on aina ruuoan perässä oleva avaruusolio ja Mr.Lordille joka kyllästyy joskus Kitan juttuihin.

Enary nousi ylös,käveli pihalle ja sanoi:"Voisiko ne Blood Red Sandmanin kuvaukset alkaa jo?"

...no tää oli tämmönen pikku stoori...kommenttia kiitti :twisted:
Hard Rock HALLELUJAH!
User avatar
horror_girl
 
Posts: 206
Joined: Thu Mar 13, 2003 8:21 am
Location: Kouvola

Postby Veloci » Sun May 23, 2004 9:39 am

hienoo!tosi hienoo!aiotko jatkaa..?
Hepskukkuu..
User avatar
Veloci
 
Posts: 205
Joined: Sun May 16, 2004 12:13 pm
Location: Savonmuallapa miä asustelen..

Postby MonsterMonster » Sun May 23, 2004 11:48 am

Todella mukava pikkuinen stoori!
User avatar
MonsterMonster
 
Posts: 410
Joined: Sat Apr 05, 2003 9:01 am
Location: Oulu, Finland

Postby _orc_ » Sun May 23, 2004 3:17 pm

Ois ihan kiva saada jatkoa..loistava oli ja toimi pelkkänä pikku stoorinakin mutta jatko ois ihan kurkoa
''All right! Mitä sitä tyhjää märehtimään, potkitaan ovet sisään ja puistetaan lettiä!'' Mr.Lordi
_orc_
 
Posts: 1130
Joined: Mon Sep 22, 2003 1:23 pm
Location: Kuusamo/ Pieksämäki

Postby horror_girl » Sun May 23, 2004 4:36 pm

ja mäku luulin että kukaa ei tykkää siitä :lol:
katotaa nyt tuleeko jatkoa vai ei...keksinkö jotaa :twisted:
öh...ehdotuksia? :lol:
Hard Rock HALLELUJAH!
User avatar
horror_girl
 
Posts: 206
Joined: Thu Mar 13, 2003 8:21 am
Location: Kouvola

Postby babymonster » Sun May 23, 2004 5:01 pm

Aikast hauska! :lol:
Get HEAVY,
Stay HEAVY!
babymonster
 
Posts: 475
Joined: Mon Nov 03, 2003 8:27 pm
Location: Nastola,Finland

Postby horror_girl » Sun May 23, 2004 8:57 pm

aikani kuluks jotaa kehittelin...

Kalma sipaisi tomua pyöränsä pinnasta ja örähti jotain, sitten se nosti katseensa Enarya kohti ja sanoi:"Sori ku kesti,piti tankata. Kylhän tuo passaa...siis älä vaan sano että tää on ainoo lavaste mitä meillä on?"Kalma mörähti kun katsoi taloa."ihan liian hyvässä kunnossahan tää on." "No se ei ole onkelma...onhan meillä lavastajat..."ärähti Mr.Lordi itse samalla itsekin katsellen ympärilleen. "Nii,ne...mut ne ei teekkää niin hyvää jälkeä ku jos mä olisin vääntänny tän talon...olisin kyhänny lahon alusta alkaen enkä tällästä hienostelevaa hökötystä" mutisi Kalma itsekseen lopulta.

"Eli sä tuut sieltä ja kävelet tosta sillee nopeesti...selvä?"selitti ohjaaja Kalmalle ja Kalma nyökkäili vieressä. "sitte sä tuut tähän ja ojennat käden niiku näin..."ohjaaja selitti ja näytti kädellään mallia. "hei enköhämmä osaa tän homman kun on tultu jo muutaman kerran harjoteltuu ihan niiku in the real live juu nou"tuhahti Kalma tylsistyneenä. "Joo...seelvä...mää tästä meenki..."ohjaaja sökötti ja meni Amenin luo selventämään tilannetta."Sä siis tuut tästä ovesta ja vedät niiku näin..."ja kohta ohjaaja huomasi olevansa muumion kohde itse koska muumio näköjään halusi harjoitella."siis EI VIELÄ!"karjaisi Mr.Lordi taustalta ja Amen lopetti siihen paikkaan. "okei onks kaikki valmista?"Mr.Lordi kysäisi ja kun oli saanut riittävästi mulkoiltua ja tarpeeksi nyökkäilyjä hän kävi asemiinsa. "jaaa..KÄY!"ohjaaja huusi kameransa takaa ja silloin nuoret ketkä esiintyivät tämän kappaleen videossa alkoivat levitellä kamojaan keskellä mökkiä.

kuvausten jälkeen monsterit vetäytyivät takaisin pihalle ja alkoivat lähteä takaisin kohti pääkallometsää. "Hyvin meni tyypit...seuraavasta pitääkii sitte tehä vähän pelottavampi."Mr.Lordi örisi matkalla ja sai muutaman kannattavan nyökkäyksen. Metsän rajalla kuului tuskastunutta murinaa ja rääkäisy: "Kita...Nälkä...Ruokaa!!" "Hyvä on, mene nyt sitten mutta tule ajoissa takaisin ettet missaa valvonta vuoroas."Sanoi Enary. Kita nyökkäsi ja rynni metsän siimekseen muiden jatkaessa matkaa avaruusalukselle jonka Kita omisti.

(ja jos haluutte jatkoa ni ideat on tervetulleita ...ja mä sitte kirjotan tänne koko jutun enkä muualle)
Hard Rock HALLELUJAH!
User avatar
horror_girl
 
Posts: 206
Joined: Thu Mar 13, 2003 8:21 am
Location: Kouvola

Postby MonsterMonster » Sun May 23, 2004 9:07 pm

Jatko olisi todellakin tervetullutta! :wink:
User avatar
MonsterMonster
 
Posts: 410
Joined: Sat Apr 05, 2003 9:01 am
Location: Oulu, Finland

Postby horror_girl » Sun May 23, 2004 9:13 pm

ehdotuksia? :lol:
Hard Rock HALLELUJAH!
User avatar
horror_girl
 
Posts: 206
Joined: Thu Mar 13, 2003 8:21 am
Location: Kouvola

Postby Hollow_Reaper » Sun May 23, 2004 9:54 pm

eihä toi oo tarinaa, totta se on :lol:
User avatar
Hollow_Reaper
 
Posts: 473
Joined: Sat Jun 21, 2003 1:38 am
Location: Kangasala

Postby horror_girl » Thu May 27, 2004 9:18 pm

Kita oli palannut metsästys retkeltään ja nyt se partioi metsässä ettei sielä olisi vain ylimääräisiä tunkeilijoita. Koko metsän kierrettyään se rynni takaisin avaruusalukselleen ja Mr.Lordin luo. "Ei mitään!" se rääkäisi."Syötävää vai tunkeilijoita?"murahti Lordi. "tunkeilijoita...mutta Kitalla silti nälkä...jääkaapissa mitään syötävää?"Kita selosti."Kät katsomassa...en minä sitä tiedä."ärähti Lordi ja samassa näkyikin vain punainen salaman tapainen viuhahdun kun Kita oli jo kadonnut jääkaapille."TYHJÄ!!"se karjui jääkaapilta."No mene ostamaan lisää täytettä."sanoi keittiön tapaiseen huoneeseen tullut Kalma. "kauppaan..."uikutti Kita."minä?" "no näetkö muita?"tuhahti Kalma."kyyyllä..."sanoi Kita venyttäen epäsöivästi. "häh?missä?kenet?"säpsähti Kalma ja katseli vauhkona ympärilleen. "sinut" tuumasi Kita ja istahti lattialle. "äh...en minä minua tarkoittanut vaan sinua...käy kaupassa jos haluat ruokaa."mutisi Kalma joka istahti nolona hätkähdyksestään penkille. "ei Kita osaa...Enary mukaan!"hoksasi Kita. "ENARYYY!!!"Kita lähti taas salamana keittiön tapaisesta huoneesta etsimään Enarya ja löysi tämän lopulta valvonta laitteita seurailemasta."Kauppa...Kita...Sinä...Rahaa!" Kita selitti tohkeissaan."Jääkaappi tyhjä...Kalma sanoa että Kita kauppaan jos haluaa ruokaa...minä tahtoo sinä mukaan!" Kita melkein ulisi lopussa. "Mutta nythän...me..siis...eihän me...etkös sinä löytänyt mitään metsältä?"Enary yritti selittää. "en"töksäytti Kita. "ai" Enary sanoi ja lysähti tuoliin. "no kai meidän sitten täytyy...mutta yritä käyttäytyä...eh...jotenkin..."sanoi Enary ja Kita hypähti melkein kattoon innosta. "Kita...kauppaan...Enary...RAHAA!" hoksasi Kita ja rynnisti takaisin Lordin luo."Rahaa...Kita... kauppa... Enary tulee mukaan...anna rahaa."Kita selitti tohkeissaan. "paljon? Yo! Enary! paljon te tarvitte?"huusi Lordi. Enary saapui paikalle ja katsoi naurahtaen Kitaa joka hyppi ja pomppi innoissaan. "no anna nyt vaikka satanen ni riittää."sanoi Enary naurahtaen. Lordi ojensi Enarylle rahat ja niin he lähtivät kauppaan...Kita tietenkin etunenässä.
Hard Rock HALLELUJAH!
User avatar
horror_girl
 
Posts: 206
Joined: Thu Mar 13, 2003 8:21 am
Location: Kouvola

Postby MonsterMonster » Thu May 27, 2004 9:27 pm

Heeh! Odotan innolla jatkoa ja Monstereiden kauppa visiittiä! :P
User avatar
MonsterMonster
 
Posts: 410
Joined: Sat Apr 05, 2003 9:01 am
Location: Oulu, Finland

Postby Zezuga » Thu May 27, 2004 9:31 pm

Hihii, jesh lisää! :twisted:
You know love's a thief, steal your heart in the night

I tremble as I look at you
My heart keeps pounding
My love is true
I can't explain this fire, burns inside
User avatar
Zezuga
 
Posts: 1317
Joined: Wed Apr 02, 2003 8:37 pm
Location: Helzinki, Finland

Postby horror_girl » Thu May 27, 2004 10:41 pm

iteppähän halusitte :twisted:
_____________________________________

Kita pysähtyi metsän ,joka tunnetaan nimellä Pääkallometsä, reunalla ja odotti kiltisti Enarya. "sitten?"se kysäisi kun ei ollut kertaakaan ennen käynyt kaupassa. "me vain painumme sisään kauppaan...ostamme mitä tahdomme ja maksamme ne kassalla...hankimme muuten samalla muovikassin mihin laitamme tavarat."Enary selosti ja huomasi että Kita istui maassa pää kallellaan. "mikäs nyt on?" ... "eh...kauppa hukassa...ei näy kauppaa"Kita vunkui Enarylle. "tuleppas perässä niin näät kaupan." ja tottahan sieltä kauppa kohta esiin putkahtikin...nurkan takaa tietysti. Molemmat astuivat kaupan liukuovista sisään (joita Kita ihaili ja sanoi "kyllä ihmisetkin näköjään osaa") ja Enary otti kärrit (kyl...ne rautaset hökkelit joissa lykitää ostoksia) ja sanoi Kitalle. "nyt sitten olet kiltisti ja seuraat vain minua.sano jos haluat jotain erityistä" Kita seurasi kiltisti Enarya mutta silti ne onnettomat ihmiset keitä kaupassa sillähetkellä oli saivat paniikkikohtauksia ja kaatoivat muutaman hyllynkin siinä rytäkässä kun näkivät Kitan ja Enaryn. pelästyneitä huutoja ja huudahduksia kuului ympäri kauppaa tyyliin "mikä tuo on?!" ja "JUOSKAA HENKENNE EDESTÄ!!" mutta ainut kuka juoksi oli itse ihminen joka sen oli huutanut ja hänkin suoraan kaupan varastohuoneeseen jonne ulkopuolisille ei ole mitään asiaa.
"Mikä näitä heikkohermoisia vaivaa?" ihmetteli Enary ja veteli ruokatavaroita kärryihin (mm.kyljyksiä,muutamia vihanneksia,leipäpaketin ja leivän päällysteitä tokaisten"jos tulee pikku nälkä" ym.). kun he olivat hankkineet tahtomansa Enary työnsi kärryn kassalle ja latoi tavarat liukuhihnalle (jota Kita myös ihmetteli) ja heilautti huolimattomasti kättänsä kaatuneiden hyllyjen suuntaan jolloin ne kuin taikaiskusta nousivat pystyyn ja sitten kauppa näytti samalta kuin ennenkö he olivat menneet kauppaan. kassan myyjä katsoi vähän pitkään Kitaa ja siintä siirsi katseensa Enaryyn mutta sanoi loppusumman "99,95 euroa kiitos." "tuossa on satanen" "ja takaisin viisi senttiä olkaa hyvä" "kiitos...Kita...tämä on muovipussi josta puhuin...tähän ladotaan nämä tavarat ja kuljetetaan kotiin." Kita katsoi pää kallellaan Enarya joka latoi ostoksia kassiin, siirsi katsettaan toiseen suuntaan ja huomasi myyjän tuijottavan häntä. "Mikä katsoo ihmisotus?"rääkäisi Kita. "en mitään en yhtään mitään...olkaa ihan rauhassa..." sopotti pelästynyt myyjä ja kauhuissaan ajatteli itsekseen"sehän puhuu!".

Avaruusalukseen päästyään Enary mätti ostot jääkaappiin ja teki Kitalle voileivän. "Alota tolla ni ei tarvi mennä heti kauppaa." Kita jäi keittiön tapaiseen huoneeseen istumaan ja syömään kiltisti leipää...oikeastaan se hotkaisi sen yhdessä hujauksessa...
Hard Rock HALLELUJAH!
User avatar
horror_girl
 
Posts: 206
Joined: Thu Mar 13, 2003 8:21 am
Location: Kouvola

Postby MonsterMonster » Fri May 28, 2004 8:16 am

Jee, mahtavaa tarinaa!
User avatar
MonsterMonster
 
Posts: 410
Joined: Sat Apr 05, 2003 9:01 am
Location: Oulu, Finland

Postby _orc_ » Fri May 28, 2004 8:59 am

Makeeta...kylhän sinä näytät keksivän juttua..ja hyvää semmoista..
''All right! Mitä sitä tyhjää märehtimään, potkitaan ovet sisään ja puistetaan lettiä!'' Mr.Lordi
_orc_
 
Posts: 1130
Joined: Mon Sep 22, 2003 1:23 pm
Location: Kuusamo/ Pieksämäki

Postby ThunderStruck » Fri May 28, 2004 11:30 am

Kita ja Enary kaupassa... *Nauraa*
God Of Thunder!
And Rock'n'Roll
User avatar
ThunderStruck
 
Posts: 807
Joined: Tue Jan 07, 2003 11:02 pm
Location: Kuopio

Postby Veloci » Fri May 28, 2004 12:55 pm

ólis ollu kivempaa jos kaikki myös myyjä olis joutunu paniikkii..
Hepskukkuu..
User avatar
Veloci
 
Posts: 205
Joined: Sun May 16, 2004 12:13 pm
Location: Savonmuallapa miä asustelen..

Postby horror_girl » Fri May 28, 2004 5:33 pm

eiks ne suht kohin joutunnu? :D
ja Thunderikii on kirjustannu tänne...oih...emmä nyt NIIN hyvä kirjottamaa oo :P
Hard Rock HALLELUJAH!
User avatar
horror_girl
 
Posts: 206
Joined: Thu Mar 13, 2003 8:21 am
Location: Kouvola

Postby horror_girl » Fri May 28, 2004 5:54 pm

"KITA!" kuului karjaisu keittiön tapaisesta huoneesta. "MITÄ SINÄ OLET TEHNYT?!!!" huutaa Kalma jolla on kurniva nälkä. "Minä raahauduin jopa jääkaapille saakka että saisin edes VÄHÄN ruokaa niin eikös sen kaapin pitänyt jo nyt olla tyhjillään!"Kalma mekastaa samalla kun yrittää etsiä Kitaa ympäri avaruusalusta. "mee ostamaa itte lisää" kuuluu sohvalta kun Kalma kurkkaa olohuoneen tapaiseen huoneeseen löytyisikö Kita sieltä mutta löytääkin vain sohvalla makaavan Lordin. "mi...minäkö? ihmisethän hyppää kattoo jos mä sinne kauppaa menen!"Kalma huudahtaa ja lähtee taas etsimään Kitaa. Lopulta Kalma ei enää jaksa avaruushirviötä etsiä vaan lysähtää valvontakameroiden eteen seuraamaan tilannetta. "JES!" kiirii ympäri avaruusalusta kun Kalma huomaa että Kita raahaa juuri tällähetkellä isoa riistaeläintä alusta kohti. "Kuka?Mitä?Häh?Missä?milloin?mikä aika?Mikä paikka?Miksi?" kuuluu sohvalta joka on valvontakameroiden vieressä. Sohvalla lojuu Amen joka on nukkunut yhteen putkeen jo viikon. "Kita,Ruokaa,Kyllä,Ulkona,Nyt,Vuosi 2004,Avaruusalus,Huvix." luettelee Kalma samalla tiiviisti seuraten näyttöruutua. "ai ruokaa?miks?"pöllämystynyt Amen mumisee. "koska jääkaappi on tyhjä ja mulla on nälkä."toteaa Kalma ja rynnii ulos Kitaa vastaan. Amen jää sohvalle istumaan ja miettii samalla että olisiko silläkin nälkä...päättää lopulta että ei ja käy takaisin nukkumaan.

"Minä syödä kaikki ruoka,Kalma ja Lordi ainakin huuta minulle...minä tuoda hirvi."päättelee Kita samalla kun raahaa Hirveää Hirveä kohti avaruusalusta ja huomaa Kalman seisovan ovella. "voi ei...nyt alkaa se."Kita toteaa lähestyessään Kalmaa mutta Kitan yllätykseksi se sanookin vain. "Hyvä kun toit ruokaa...alkoikin jo hiukan hiukomaan." Kita nyökkää ja raahaa hirven keittiön tapaiseen.

Kun Kita oli rämäyttänyt hirven keittiön tapaisen huoneen pöydälle Amen hoiperteli paikalle ja rojahti istumaan eräälle tuolille. "kas...hirveää hirveä...mistäs löysit?"tuumaa Amen. "metsältä kyllä löytyy hirvi hirveä joo-o." Kita selittää. Sitten Kita häipyy tekemään jotain ja Kalma ja Amen jäävät syömään hirveä. Enary kuikkaa vielä oven raosta."älkää pojat kaikkia syökö tai muuten joudutte kauppaan." kun Enary oli mennyt pois molemmat lopettivat syömisensä ja tuumasivat yhteen ääneen. "siispä säästetään."
Hard Rock HALLELUJAH!
User avatar
horror_girl
 
Posts: 206
Joined: Thu Mar 13, 2003 8:21 am
Location: Kouvola

Postby Veloci » Fri May 28, 2004 6:07 pm

hienoo=) :oops:
Hepskukkuu..
User avatar
Veloci
 
Posts: 205
Joined: Sun May 16, 2004 12:13 pm
Location: Savonmuallapa miä asustelen..

Postby InuYasha » Fri May 28, 2004 6:18 pm

tuleeko jatkoa? :oops:
InuYasha
 
Posts: 19
Joined: Sun May 16, 2004 6:38 pm

Postby horror_girl » Fri May 28, 2004 7:24 pm

emmä nyt NOIN suosittu kirjottaja voi olla :D *pelkää että kohta tällä on samallainen suosio ku Thunderilla,Pirulaisella,_orc_:illa ja muilla hyvillä kirjottajilla* oikeesti :P jatkoa tulee ku mää jotaa keksin...ei huolta :D
Hard Rock HALLELUJAH!
User avatar
horror_girl
 
Posts: 206
Joined: Thu Mar 13, 2003 8:21 am
Location: Kouvola

Postby Nárdhen » Fri May 28, 2004 8:01 pm

Noihin kahtee kauppareissuu sanoisin sen: KITA OLI AIVAN IHANASTI KUVATTU NIISSÄ!
Kuin innoissaan oleva pikku koiranpentu!
Se oli sulone. :P

Hyviä stooreja....
"No, no, no...- put an end to the show! I'm going back to the land where the bone-flowers grow.."
User avatar
Nárdhen
 
Posts: 499
Joined: Thu Apr 08, 2004 12:55 pm
Location: Rovaniemi

Postby horror_girl » Fri May 28, 2004 8:05 pm

rollo: kiitos kiitos :) yritän kyllä parhaani :twisted:
Hard Rock HALLELUJAH!
User avatar
horror_girl
 
Posts: 206
Joined: Thu Mar 13, 2003 8:21 am
Location: Kouvola

Next

Return to Lordi fanfic


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests