Monsterboard

Mitä Lordin kappaleita osaatte soittaa?

Täällä voi keskustella suomeksi kaikenlaisesta Lordiin liittyvästä.

Moderators: Hemitys, psyanide

Re: Mitä Lordin kappaleita osaatte soittaa?

Postby Hardluck Woman » Fri Apr 12, 2013 8:08 pm

Nikkeli94 wrote:
Hardluck Woman wrote:Guitar Pro-ohjelmastakin varmaan olisi apua tässä, mutta sitäkään ei mistään löydä varsinkaan kovin laillisin keinoin.

Jos tunnen jonkun kyseisen ohjelman omistavan, niin voit pyytää häntä lataamaan tabit ja viemään basso-osion ASCII-muotoon, jolloin niistä tulee juurikin noita "notepad" tiedostoja. Tuon GP:n ulosantamana niissä vain saattuu olemaan myös iskujen pituudet jne. Näin on luultavasti useat normitabit tuolla Ultimate Guitarissa tehty.


Joo, yhden henkilön tiedänkin joka tuota Guitar Pro:ta käyttää. Kyselin vielä häneltäkin että mahtaako tuota ohjelmaa löytyä, mutta sanoi sen olevan ihmeellisen puun takana. En tiedä mitähän sitten mahtoi tuolla tarkoittaa, mutta häneltä voisi kyllä tosiaan kysyä noita basso-osuuksia. Sääli sinänsä ettei oma sävelkorva riitä siihen että voisi korvakuulolta soittaa, kun useamman vuoden tauon jälkeen yritän herätellä vanhaa harrastusta henkiin.

Hirmuisen listankin olen jo suunnitellut mitä haluaisin oppia soittamaan. Ei liene yllätys että joukossa ovat mm. Pet the Destroyer ja My Heaven Is Your Hell. Jälkimmäisessä erityisesti on niin mukavat basso-osuudet säkeistöissä että pakkohan ne on saada joskus vedettyä. :D
I don't care if you don't like me.
User avatar
Hardluck Woman
 
Posts: 663
Joined: Sun Jan 02, 2005 3:15 pm
Location: Vantaa

Previous

Return to Yleinen keskustelu


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron