Page 1 of 2

Paras Levyn Intro

PostPosted: Fri Oct 31, 2008 3:59 pm
by Rockman
Mikä on mielestänne paras levyn Intro? Minun mielestä, of course, SCGIV.

Re: Paras Levyn Intro

PostPosted: Fri Oct 31, 2008 4:00 pm
by Hemitys
Rockman wrote:Mikä on mielestänne paras levyn Intro? Minun mielestä, of course, SCGIV.


Ja miksi?

PostPosted: Fri Oct 31, 2008 4:03 pm
by King
SCG IV on paras, koska siinä on erittäin hyvä laulumelodia ja hyvät sanat. Lopun Countdown on hyvä ja siinä on Lordilla erittäin hyvä ääni. Intro on kivasti sidoksissa Girls Go Choppingiin.

Re: Paras Levyn Intro

PostPosted: Fri Oct 31, 2008 4:03 pm
by Rockman
Hemitys wrote:
Rockman wrote:Mikä on mielestänne paras levyn Intro? Minun mielestä, of course, SCGIV.


Ja miksi?


No Siksi, koska Sanat tuovat mieleen King Diamondin ja tulee joka kerta kylmät väreet. Ja lopun lähtölaskenta oli mukava loppu alulle. :)

PostPosted: Fri Oct 31, 2008 4:46 pm
by Erina
SGC IV, koska mulle tulee siitä aina väristyksiä ja koska se ja Girls Go Chopping sopii niin hyvin yhteen.

PostPosted: Fri Oct 31, 2008 5:07 pm
by Gorehol
SCG IV, ehdottomasti! Tosi Horror tunnelma, ensin se kuiskiva rallattelu ja sitten lähtölaskenta. Kulkee käsi kädessä GGC:n kanssa, kappaleen vaihtumista hädintuskin huomaa.
Mullakin tuli King Diamond mieleen, loistava intro.

PostPosted: Fri Oct 31, 2008 5:14 pm
by Muumio
SCG IV, kuten kaikilla muillakin tähänastisista kirjoittajista.

Mukavan horrori tunnelma tosiaan tässä neljännessä introssa, ja tätä on kiva kuunnella iltaisin kehtolaulun nimissä. Yksi parhaista Deadachen biiseistä(jos tämän nyt biisiksi voi laskea), kyllä.

Get Heavyn intro on myöskin ihan muksa, mutta Rokkilypsyn ja Monsterican Dreamin introt ovat melko tylsiä mielestäni. Semmonen tavallinen puhe on vain niin tylsää kuunneltavaa, eikä se edes istu Lordille kovin hyvin huolimatta näidenkin introjen kauhumetaniikasta. Ehehehe.

PostPosted: Fri Oct 31, 2008 5:30 pm
by Gorehol
Muumio wrote:Get Heavyn intro on myöskin ihan muksa, mutta Rokkilypsyn ja Monsterican Dreamin introt ovat melko tylsiä mielestäni.


Ainakin Rokkilypsyn Intro (Joka muuten on SCG3 Spesial Report, tossa on kirjotusvirhe.) on mielestäni liian pitkä ja siksi vähän tylsä, muutenkin aika hiljanen ja puuduttava.

PostPosted: Fri Oct 31, 2008 5:52 pm
by bond85
En osaa sanoa. Arockalypsen intro on mielestäni "ylipitkä", mutta loppu aivan helvetin hyvä ja sopii Bringing Back The Balls to Rockin alkuun täydellisesti.
SCG 1, 2 ja 4 ovat kaikki juuri sopivan mittaisia ja niistä löytyy sopivasti kauhuelementtejä. Jos nyt pakko noista joku on nimetä niin tällä hetkellä SCG IV uutuuden viehättävyyden takia.

Japadapaduu. Ox ennukseen tukehtuu

PostPosted: Fri Oct 31, 2008 5:52 pm
by Mehy
Kyllähän se toi ihan eka alkuperäinen Scarctic circle gathering on paras. Parhaiten välittyy Lordin Alice Coopermainen kauhutunnelma. Ei oo uudesta haastajaa vaikka kakkosijalle meneekin.

PostPosted: Fri Oct 31, 2008 6:57 pm
by Finlandia
Scarctic Circle Gathering. Eli Get Heavyn intro. Mielestäni se on mahtava aloitus levylle ja sopisi myös johonkin muuhun yhteyteen. Intro luo juuri sopivaa fiilistä ja luo mielikuvia siitä, mitä tuleman pitää ;)

PostPosted: Fri Oct 31, 2008 7:20 pm
by Awwaa!!
SCG IV todellakin.. Vähiten pidän Rocklypsyn introsta.
Syyt, koska Todellakin siistin kuuluista kun pamahtaa Girls Go Chopping päälle sen jälkeen ja muutenkin tykkään... esim se 3 2 1 juttu on kova. Kauhutunnelmaa riittää

PostPosted: Fri Oct 31, 2008 7:38 pm
by Kreivi
SCG IV on paras sanojen ja loistavan nukkumaanmenotunnelman vuoksi, ja lopussa oleva lähtölaskenta on myös mahtava. Toiseksi paras intro on se alkuperäinen Scarctic Circle Gathering tunnelman tuojana. SCG3: Special Report ja Theatrical Trailer sijoittuvat jaetulle 3. sijalle. SCG3 oli vajota neljänneksi koska se on niin pitkä, mutta Deen puhuminen lopussa pelastaa koko intron. Yhtä hyvä mielestäni on Theatrical Trailer, joka tuo mieleen kauhuelokuvaelokuvatrailerin. Efektit ovat mahtavia!

Jokaisella Lordin levyllä on kuitenkin menty SCG:n hengessä, ja toivoisinkin että tulevilla Lordin levyillä jatkettaisiin Scarctic Circle Gatheringia! :twisted:

PostPosted: Fri Oct 31, 2008 8:30 pm
by Kiter
Gore-92 wrote:
Muumio wrote:Get Heavyn intro on myöskin ihan muksa, mutta Rokkilypsyn ja Monsterican Dreamin introt ovat melko tylsiä mielestäni.


Ainakin Rokkilypsyn Intro (Joka muuten on SCG3 Spesial Report, tossa on kirjotusvirhe.) on mielestäni liian pitkä ja siksi vähän tylsä, muutenkin aika hiljanen ja puuduttava.


Jos nussitaan pilkkua, niin se on Special Report...

PostPosted: Fri Oct 31, 2008 10:05 pm
by RockPrincess
Omasta mielestäni paras on SCG IV, sillä se ei ole liian pitkä eikä liian lyhyt. (tai no joo, ei se lisäpituuskaan pahitteeks ois...) Lisäksi pidän siitä "unimusiikista". :P

PostPosted: Fri Oct 31, 2008 10:16 pm
by WeirdCreature
SCG IV.
Special Report on vähän liian pitkä. Threatical Trailer on vähän tylsä ja Scartic Circle Gathering on... ihan hyvä, mutta toi uusin on kuitenkin parempi.
Ja toi on mun mielestä kiva kun siinä ei sillain vain puhuta vaan siinä on vähän sillain laulamalla.Ja Lordi itse vetää tuon intron eikä joku tuntematon tyyppi.

PostPosted: Sat Nov 01, 2008 1:56 pm
by Hunger
SCG IV on ehdoton kingi.
Sanat ja melodia saavat niskakarvat pystyyn.
Harmi, ku Freddy ei päässy tulemaa laulamaan niitä.
Siitä ois tullu enemmä plussaa!

PostPosted: Sat Nov 01, 2008 2:06 pm
by Cabassha
Vaikka introissa on kaikissa jokin hyvä oivallus, ääneni meni silti Scartic Circle Gatheringille. Se vain jotenkin on "luonteva" aloitus Lordin levylle. Jää jotenkin sellainen fiilis että "nyt räjähtää ja lujaa".

PostPosted: Sun Nov 02, 2008 12:30 am
by Black_evil
Minusta Threatical Trailer, tykkään siitä, kun siinä niinsanotusti kerrotaan monstereista. Taidan kuulua mielipiteeni kanssa vähemmistöön.

PostPosted: Sun Nov 02, 2008 9:47 am
by Joni Master
SCGIV:ssä on sitä jotain. Se on myös tribuuttia Freddy:lle joten sen takia myös.
Kesto on myös sopiva ja erityisesti intron loppuosa on täydellinen! Mikä toimii myös livenä loistavasti!

PostPosted: Sun Nov 02, 2008 1:13 pm
by Ananas1997
SCGIV:ssä on melodia toisin kun muissa introissa joten se on paras.

PostPosted: Sun Nov 02, 2008 1:24 pm
by Tinzu
Oma suosikkini on SCGIV - Se jäi heti ensimmäisellä kuuntelukerralla mieleen, tarttuva melodia ja etenkin se loppu-osa joka on hyvin yhteydessä Girls Go Choppingiin.
Jollain tavalla omasta mielestäni se muistuttaa eräässä elokuvassa soivaa laulua. ;)

Toisena suosikkina mainittakoon Threatical Trailer, suurta plussaa saavat bändin jäsenen nimet, jotka kyseisessä introssa lausutaan.

PostPosted: Sun Nov 02, 2008 10:09 pm
by spyro_91
Mulle tuli nelosesta heti ekana mieleen Tim Burtonin Corpse Bride. Se on ihan kiva.

Mut itse äänestin Theatrical Traileria. En oikein osannu päättää ykkösen ja kakkosen väliltä, mutta kakkonen taitaa olla se paras. Se on kiva. Ja sellainen synkkä.

Ykkösestä tulee mieleen sellainen... halloweenmainen tunnari. Siitä tulee vanhat... ihan mustavalkoiset leffat mieleen.

Kolmosessa on sitten sellainen... aika laimea. Se on itseasiassa ihan hauskakin.

Nelonen sitten taas. Siitä en niinku saa Corpse Bridea päästäni pois ja siitä tulee joku toinenkin leffa mieleen... oliskohan se Nightmare Before Christmas. En oo ihan varma. Pitää vissiin ottaa selville...

PostPosted: Sun Nov 02, 2008 10:13 pm
by ana2009
Scartic Circle Gathering.
Kellot kumajaa aina keikan alussa ja siitä ei luovuta koskaan.
"kellot läks, NYT LÄHTEE"

PostPosted: Mon Nov 03, 2008 7:15 pm
by Police Line Do Not Cross
SCG IV on paras.Ei liian lyhyt eikä liian pitkä.