Monsterboard

Paras musiikkivideo toistaiseksi? Perustelut?

Keskustelua Lordin julkaisuihin liittyen, levyt, videot, singlet, sarjakuvat ym.

Moderators: Hemitys, psyanide

?

Would You Love A Monsterman? - 2002
15
11%
Devil Is A Loser
13
10%
Blood Red Sandman
50
37%
Hard Rock Hallelujah
2
1%
Who's Your Daddy?
2
1%
Would You Love A Monsterman? - 2006
23
17%
It Snows In Hell
31
23%
 
Total votes : 136

Paras musiikkivideo toistaiseksi? Perustelut?

Postby Hemitys » Sun May 06, 2007 2:23 pm

Tehdäänpäs uusi polli aiheen tiimoilta kun tuo edellinen kysely on jo "hieman" vanhentunut.

Meikäläisen ääni lasahtaa Devilille. Edelleen visuaalisesti kaikista tyylikkäin Lordi-video. Hyvännäköiset bileet, jokainen hahmo tuodaan ruutuun yksitellen, Halloween-teema toimii, muovipressun takana pilkistely toimii, väliosa toimii, Amenin skebakipinät jne jne. Nokkelaa ja kekseliästä toimintaa, ainakin kun verrataan näihin viimeisimpiin tuotoksiin.
A Monster Heart Is A Hell To Tear Apart
User avatar
Hemitys
Site Admin
 
Posts: 2063
Joined: Fri Dec 27, 2002 4:42 am

Postby Tepi-94 » Sun May 06, 2007 2:33 pm

Oli kyllä kädenvääntöä parin videon välillä. Devil on todella hieno video, ja pidän siitä, mutta Sandmankin on todella kiva. Laitoin kuitenkin Ääneni Would You Love A Monsterman 2006:lle. Siinä jokaisella jäselellä on oma mukava kohtansa. Erityisesti pidän Oxin "Olit kertomassa basisti-vitsejä"-ilmeestä. Ainoa huono puoli minusta on se, että loppu on ehkä liian tavallinen. Bändi alkaa soittaa ja jonkin verran pyroja, mutta silti tämä on minusta todella hyvä video.
Edit: Niin ja sen verran vielä sanon, että huonoimpia videoita ovat ehkä HRH ja Whos you'r Daddy, sillä ne sellaisia, että bändi laitetaan soittamaan sinne. Mutta eivät nekään kauhean huonoja ole, ne vain eivät ole niin hyviä kuin muut.
Last edited by Tepi-94 on Sun May 06, 2007 3:08 pm, edited 2 times in total.
Image
Luukku.org:in palvelin kumossa, siksi kuva ei näy. ^
User avatar
Tepi-94
 
Posts: 388
Joined: Thu Jul 13, 2006 1:02 pm
Location: Heinola

Postby Hattu-san » Sun May 06, 2007 2:34 pm

Ehkä It Snows In Hell on paras.

Idea hyvä ja alku yleensäkin toimiva. Bändiä ei noin vain "läjäytetty" soittamaan, Awan flyygeli oli mukavaa vaihtelua. Tuossa oli tunnelmaa, ja loppu oli aivan erilainen kuin muissa Lordin videoissa. Nätti video. Tiedän, pitäisi olla varsinaista kauhuteatteria, mutta tuo oli oikein hyvää vaihtelua ja tuohon kappaleeseen mitä sopivinta. WYD, HRH ja pari muuta ei ole melkein mistään kotoisin, tylsistyttäviä ja mitäänsanomattomia. Piti kyllä snowssin ja BRS:n sekä DIAL:in kesken tapella, mutta ei niitä voi oikein verrata toisiinsa.
Hattu-san
 
Posts: 624
Joined: Wed Jul 12, 2006 10:51 pm

Re: Paras musiikkivideo toistaiseksi? Perustelut?

Postby Super_Monstar » Sun May 06, 2007 2:40 pm

Hemitys wrote:Meikäläisen ääni lasahtaa Devilille. Edelleen visuaalisesti kaikista tyylikkäin Lordi-video. Hyvännäköiset bileet, jokainen hahmo tuodaan ruutuun yksitellen, Halloween-teema toimii, muovipressun takana pilkistely toimii, väliosa toimii, Amenin skebakipinät jne jne. Nokkelaa ja kekseliästä toimintaa, ainakin kun verrataan näihin viimeisimpiin tuotoksiin.

Samaa mieltä. Pienillä yksityiskohdilla videosta tehty tavallista mielenkiintoisempi. Ja nup sisääntulot ovat niin dramaattisia. :D
Varsinkin Kalman: Ekan kerran näin videon ja luulin että Magnum pyrähtää jostain paikalle. Katoin että onpa Magnum muuttunut, mutta kun verho laskeutui niin ällistyin täysin!
Kirjoita allekirjoituksesi tähän.
User avatar
Super_Monstar
 
Posts: 1218
Joined: Sun Jul 09, 2006 11:09 pm

Postby a.men » Sun May 06, 2007 2:44 pm

No jaa, valinta oli vaikea, mutta kallistuin lopulta Blood Red Sandmaniin.
Ensinnäkin laulu on yksi Lordin parhaista, ja video on hyvin keksitty, se sopii juuri tämä biisin videoksi. Jäsenten vanhat maskit sopivat tähän hyvin, ja ne tuovat videoon sellaista pelottavaa tunnelmaa.
Video on muutenkin sellainen, että se kyllä saa niskakarvat nousemaan aina silloin tällöin pystyyn.
Arvosana tälle videolle on ehottomasti 10.

Hyvänä kakkosena tulee kyllä Would You Love A Monsterman? 2006.
Video on todella hienosti toteutettu, ja se sopii tähän biisiin loistavasti.
Kyllä tästäkin videosta löytyy sellaisia pelottavia käänteitä, varsinkin alussa, ja se on minusta hyvä juttu.
Arvosanaksi antaisin 9½.

Mutta tähän loppuun on pakko sanoa, ettei Lordilla ole yhtäkään huonoa musavideota, jotkut vain ovat parempia kuin toiset ;)
Image
User avatar
a.men
 
Posts: 837
Joined: Fri Aug 11, 2006 10:54 am
Location: Forssa, Suomaa

Postby Joni Master » Sun May 06, 2007 3:04 pm

Would You Love A Monsterman? - 2002, koska wanhin on aina parhain ja tulee hyviä muistoja niistä ajoista.
User avatar
Joni Master
 
Posts: 7803
Joined: Mon Oct 13, 2003 2:58 pm
Location: Pieksämäki, Finland

Postby Kurosu » Sun May 06, 2007 3:28 pm

Ääneni meni Would You Love A Monsterman? 2006-videolle, koska:

Videossa oli mukavaa huomata, että siinä näytettiin kaikki jäseniä aika tasapuolisesti. Jostain syystä minua alkaa hymyilyttää, kun se (idiootti) lääkäri yrittää juosta ovista karkuun, mutta siellä onkin Ox oven takana ja pakoon ei päästä.. (Ihme homma, kuinka se tytteli rupesi kirkumaan, vaikka niinkin komea hirviö kuin Kita, ilmestyi verhon takaa...)

En oikein osaa sanoa, mikä tulee kakkosena, mutta kaikissa videoissa on sitä tiettyä hienoutta.. Esim. It Snows In Hell- vidossa on mukavaa vaihtelua se, ettei Mr. Lordi sitten hyväksi/pahaksi lopuksi tappanut sitä tyttöäkin. Sitä olemmekin yhden ystäväni kanssa monesti miettineet, että kumma juttu, kun sai plikka jäädä henkiin..

Devil Is A Loser-issa on yksi asia, joka on ylitse muiden: Yksi niistä bilettäjä-tytöistä näyttää ihan kaverini isosiskolta. Kuten Hemitys jo tuossa sanoi, kaikki toimii!

Blood Red Sandmanissa on sitä mahtavaa kauhuelokuvatunnelmaa, joka saa niskakarvat nousemaan pystyyn.. Mutta yksi asia on jäänyt mietityttämään.. Onko videon poika The Voicella joskus tulleessa Planet Voice-ohjelmassa juontanut Jaako? Ihan on kyseinen kaveri tämän häiskän näköinen.. *Huomaa vetäneensä OFFiksi ja painelee muualle.*
-Amen vei sydämeni! <3
-Niimpä. Kirjaimellisesti..
User avatar
Kurosu
 
Posts: 199
Joined: Fri Dec 29, 2006 11:50 pm
Location: Pienessä talossa vuorten keskellä

Postby Tinzu » Sun May 06, 2007 3:51 pm

Pitkän pohdiskelun jälkeen annoin ääneni WYLAM 06-videolle. :) Yksinkertaisesti sanottuna paras Lordin musiikkivideo ikinä, minun mielestäni. Ja jotenkin tämä videossa nähtävä "ruumishuone" sopii Lordille kuin nyrkki silmään.

Kolmen välillä tosin pompin äsken; Blood Red Sandman, Devil Is A Loser vai Would You Love A Monsterman 2006? Nämä kaksi edellä mainittua musavideota kuuluvat ehdottomasti tähän kärkikolmikkoon. :wink:
Ent. ~Awa-fani~
Lozzy, you're very important to me <3
User avatar
Tinzu
 
Posts: 1400
Joined: Sun May 21, 2006 11:43 am
Location: Awahoidossa (FINLAND)

Postby hirviö » Sun May 06, 2007 5:10 pm

Kurosu wrote:Blood Red Sandmanissa on sitä mahtavaa kauhuelokuvatunnelmaa, joka saa niskakarvat nousemaan pystyyn.. Mutta yksi asia on jäänyt mietityttämään.. Onko videon poika The Voicella joskus tulleessa Planet Voice-ohjelmassa juontanut Jaako? Ihan on kyseinen kaveri tämän häiskän näköinen.. *Huomaa vetäneensä OFFiksi ja painelee muualle.*

Juu kyllähän se Jaako on. Ainakin muistelisin niin. Taisi siitä tulla joskus jotain juttua Voiceltakin.

Aika vaikeaa loppuenlopuksi valita paras video. BRS, ISIH ja WYLAM 06 ovat mielestäni parhaat videot. Jokaisessa on omat hienot osuutensa, mutta ehkä kuitenkin ISIH on paras tunnelmansa, juonen ja jo loistavan kappaleen ansiosta. :)
Big drums, leather and chains
Loud guitars, grimace and flames
The two-finger signs
Raised fists up high.
User avatar
hirviö
 
Posts: 190
Joined: Thu Apr 22, 2004 6:25 pm

Postby Zezuga » Sun May 06, 2007 5:56 pm

Olin kahdenvaiheilla, annanko ääneni It Snows In Hell,- vai Blood Red Sandman-videolle, sillä molemmat ovat niin biiseinä, kuin musavideoina lähinnä meitsin sydäntä. Joka tapauksessa päädyin Blood Red Sandmaniin, sillä kyseinen kappale on miun mielestäni ihan vakiohitti Monsterican Dream-plattaselta (Lordilta muutenkin) ja se toimii ihan helevetin hyvin musavideona.

Kauhuleffojen suurkuluttajana meikään iskee aivan suunnattomasti se kliseinen teema mökistä keskellä ei-mitään, kolme pahaa aavistamatonta nuorta, jotka uteliaisuudessaan menevät tonkimaan paikkoja, sekä mm: Evil Deadiin viittaava nauhuri, josta koko pahuus pääsee valloilleen.
Idea on älyttömän toimiva, tribuutti kyseiselle kauhuleffalle, joka pitää otteessaan kaikkine yksityiskohtineen, joita video on täynnä.

Biisi on taasen selkeä kunnianosoitus pizzanaamaiselle ystävällemme, Freddy Kruegerille. Nämä kaksi yhdistelmää näkyvät videolla, ne ovat kekseliäitä, juoni on loistava ja kuvaus täydellinen. Onpahan tässäkin jo enteilyä monstereiden omille "tähtihetkilleen", millä nyt viittaan Kalmistoomme, sekä Eiskaan listimässä näitä paria nuorta. Ja lisäksi tämä sävähdyttää meikää niin helkkaristi juuri vanhemman kokoonpanon, Kalman ja Enaryn takia.

Jos Blood Red Sandmanilla on ovela alku, niin sen lopusta voi todellakin sanoa samaa Mr. Lordin hyökätessä yhtäkkiä kohti uhriaan. Meikän mielestä juuri alulla, sekä lopulla on äärettömän tärkeä osuus varsinkin musavideoissa ja tässä se on parhaimmillaan.

It Snows In Hellistä taas diggailen juuri sen rauhallisen tunnelman ja erilaisuuden vuoksi. Kuten olen aikaisemmin sanonut video ei aivan vastannut odotuksiani, mutta ei se silti tee siitä huonoa. Plussaa varsinkin lopusta, missä Lordi ei muutakaan tyttösen silmiä valkoiseksi, vaan pelastaa tämän polttorovion uhalta. Videosta jää hyvä fiilis ja toteutus on tässä ihan omaa luokkaansa ja osoitus siitä, että Lordilta onnistuu kyllä ne balladi-videot ihan yhtä hyvin, kuin rankemman menon filmit.
You know love's a thief, steal your heart in the night

I tremble as I look at you
My heart keeps pounding
My love is true
I can't explain this fire, burns inside
User avatar
Zezuga
 
Posts: 1317
Joined: Wed Apr 02, 2003 8:37 pm
Location: Helzinki, Finland

Postby GrimErazer » Sun May 06, 2007 6:01 pm

Blood Red Sandman -video on maukkaasti splatterilla maustettu pätkä ja biisi itsessään rokkaa omissa kuuloluistoissani parhaiten noista videoiden biiseistä.
Siksipä Punaiselle Nukkumatille heilahtaa meikäläisen pointsit...! 8)
Last edited by GrimErazer on Sun May 06, 2007 6:24 pm, edited 2 times in total.
Only the dead have seen the end of war. - Plato

Image
User avatar
GrimErazer
 
Posts: 17
Joined: Sun May 06, 2007 5:39 pm
Location: FIN/EU

Postby -Kitawa- » Sun May 06, 2007 6:07 pm

Mie äänestin Blood Red Sandmania, se on vain niin hyvä. Siinä on kauhua, huaskoja kohtia ja muutenkin se on paras. Ja juoni ikäänkuin liikkuu eteenpäin, eikä se jää ns. samaan kohtaan jurraamaa. Tykkään yös WYLAM '06:sesta. It Snows In Hell:kin on hyvä.
ILL = I Love Lordi

I am ill for love to Lordi. <33
User avatar
-Kitawa-
 
Posts: 115
Joined: Sun Mar 25, 2007 1:23 pm

Postby Lord Venom » Sun May 06, 2007 6:27 pm

Mielestäni paras video on It Snows In Hell. Se on vaan niin tunnelmallinen ja hieno video. Ja ne pyrot taustalla... 8)
User avatar
Lord Venom
 
Posts: 141
Joined: Thu Apr 19, 2007 7:09 pm
Location: Lahti, Finland

Postby Pikkupyy » Sun May 06, 2007 7:07 pm

Emmie eres oikee miettiny.. Blood Red Sandman, ja se tuntuu itsestään selvyydeltä. Biisistä tykkään iha hitosti, ja videossa o just sitä kauhuleffahenkeä... mitämitä oisko Evil deadista? :D

Edit: 400.
User avatar
Pikkupyy
 
Posts: 449
Joined: Tue Jan 24, 2006 7:14 pm
Location: Espoo, Finland.

Postby Monstertar » Sun May 06, 2007 7:19 pm

Tanssahtelin tässä nyt Blood Red Sandmanin ja Devil Is A Loserin välillä, mutta luovutin ääneni Devil Is A Loserille. Tämä musiikkivideo on silkkaa mahtavuutta, se on niin pirun hienosti tehty.

Pressun takana piileskely antaa sopivaa salaperäisyyttä alkuun, ja sitä odottaa tyyliin "Mitä seuraavaksi tapahtuu?". Halloweenparty on mahtava, ja tunnelma tuntuu olevan kohdallaan! Kellari antaa omasta mielestäni hieman ahdistuvaisuutta mukaan.

Kalman esilletulo on ehkä yksi parhaista kohdista tässä videossa, se on jotain tosi hienoa! Kun bändi on paljastunut pressun takaa.. nam!

Se on hienoin Lordin musavideoista, video on vaan niin hemmetin hienosti tehty!

I love you from bottom of my heart, Amen.

Kiitos a.menille avasta!


Olen hieman laiskalla päällä, joten viestejäni ei taida liiemmin hetkeen näkyä.
User avatar
Monstertar
 
Posts: 284
Joined: Sat Nov 18, 2006 1:17 pm
Location: Espoo, Finland

Postby Demon Angel » Sun May 06, 2007 8:36 pm

Ääni meni miettimättä Wold You Love A Monstermani-2002:selle
Videos esiintyy Magnum, kappale on hyvä, metsä ympäristö toimii, vanha ystävämme vauvanukke pääsee oikeuksiinsa, jne....
Eli siis videos ei oo mitää moitittavaa.
-Peter vittu, senki äpärä! (Gene Simmons)
User avatar
Demon Angel
 
Posts: 321
Joined: Sat Mar 17, 2007 12:42 pm
Location: Rovaniemi...

Postby Tunturisusi » Mon May 07, 2007 9:21 am

Kurosu wrote:Ääneni meni Would You Love A Monsterman? 2006-videolle, koska:

Videossa oli mukavaa huomata, että siinä näytettiin kaikki jäseniä aika tasapuolisesti. Jostain syystä minua alkaa hymyilyttää, kun se (idiootti) lääkäri yrittää juosta ovista karkuun, mutta siellä onkin Ox oven takana ja pakoon ei päästä.. (Ihme homma, kuinka se tytteli rupesi kirkumaan, vaikka niinkin komea hirviö kuin Kita, ilmestyi verhon takaa...)En osaa ainakaan vielä sanoa, mikä on paras, täytyisi katsoa uudestaan..:P

Kurosu, minuakin rupeaa hymyilyttämään aina tuo kohta, kun se lääkäri juoksee sinne ja OX tarraa päästä..Saattaa johtua siitä, että OX on suosikkini. "Lutuinen". (Taas Tuntsari aloittaa...)

EDIT: "Tepi-94" kirjoitti: Erityisesti pidän Oxin "Olit kertomassa basisti-vitsejä"-ilmeestä.

"Olit kertomassa basisti-vitsejä"-ilmeestä?! *reps*
Katsoin videon uudestaan, ja kyllä, siltähän se näyttikin!
"Tämän tarinan alussa, tämän tarinan lopussa, ja aina sen sydämessä on pieni poika, joka halusi olla hirviö."
Ava © A.men
User avatar
Tunturisusi
 
Posts: 270
Joined: Sun Apr 01, 2007 8:56 pm
Location: Ahdas ja pölyinen tuuletuskanava

Postby Prototype-90 » Mon May 07, 2007 11:55 am

WYLAM vuosimallia 2002.

Ensimmäinen video, ja ensimmäinen havainto Lordista. Siinä on parikin syytä miksi tuo video on Lordin paras. Se mikä ekana kolahtaa, se kolahtaa aina muita enemmän.
Ja se pää-syy miksi WYLAM 02 on parhain; MAGNUM!
Hemmetin coolin näköinen kyborgi kun sai napattua huomioni ekalla videon näkemis kerralla, ja kun kerran herraa ei muissa tuotoksissa näy niin... :wink:
Silloin 12-13 vuotiaan tajuntaan syöpyi hyvinkin kuva tuosta jumalattomasta olennosta, joka seisoi coolisti paikallaan, ja hoiti hommansa. Ja se kuva ei mielestä lähde, ei edes aivopesussa!

DIALille menisi muuten ääni, jollen olisi pettynyt ekalla kerralla huomatessani Magnumin vaihtuneen Kalmaan. :?

Magnumin ja ekan näkemäni Lordi video vuonna 2002-tittelin ansiosta, ääneni kuuluu mitä selvemmin siis Would You Love a Monsterman 2002:selle.
End of the bottom line, because I say so!
Prototype-90
 

Postby bond85 » Mon May 07, 2007 9:04 pm

Edelleen Blood Red Sandman kauhuelokuvan kaltaisena juonena. Parempaa on vaikeampi tehdä.
Toivottavasti Dark Floors-elokuvan tiimoilta tehdään joku elokuvamainen musiikkivideo kuten BRS :)
"Lordin jälkeen lavalle asteli Alice Cooper. Jackson katsoi pari biisiä ja lähti kotiin."
User avatar
bond85
 
Posts: 1193
Joined: Tue May 03, 2005 7:43 pm
Location: Kerava

Postby Kida » Mon May 07, 2007 9:09 pm

Oli aikamoinen kamppailu BRS ja DIALIN välillä , mutta päädyin Blood Red Sandmaniin.Video on täydellinen , jännä ja kunnon Evil Deadmainen.En osaa oikein kuvailla paljoa enempää kuin , että hyvä ja kunnon kauhuteemainen video.Toivottavasti tulisi joskus samantapainen video.
Scream , Aim , Fire.
User avatar
Kida
 
Posts: 434
Joined: Mon Nov 27, 2006 8:21 pm
Location: Kuopio , Finland

Postby Child of Darkness » Mon May 07, 2007 9:10 pm

Edelleenkin Blood red sandman. Musiikkivideo on niin Evil Dead tyylinen että eihän siitä voi olla pitämättä.
Image
Image
Child of Darkness
 
Posts: 241
Joined: Sun Dec 03, 2006 7:51 pm
Location: Maggot-Land (Oulu, Finland)

Postby ana2009 » Mon May 07, 2007 9:12 pm

Kova mietintä tästäkin.
Mielessäni olivat WYD DIAL ja MONSTERMAMA 02 :D
Mutta pitkällisten pohdintojen jälkeenpäädyin WYLAM 02 tällä hetkellä siis suosikkini.
Tulee vaa nostalgiat kun katsoo sitä.
It's The Ink That Never Heels
Image
1st You Love It Then You Hate It (You're Such A Saint!)
User avatar
ana2009
 
Posts: 782
Joined: Tue Oct 31, 2006 8:56 pm
Location: Helsinki

Postby PainMonark » Mon May 07, 2007 11:50 pm

"Here's a hit song from way back"

Olen kykenevä ainoastaan nimeämään tämän hetkisen suosikin, ja sehän on WYLAMM 2006 Yleensäkin ottaen valitsen eri bändien feivöritti-musavideoni yksinomaan elokuvamaisuuden takia. Tai noh, en nyt ihan aina. Pitäähän siinä olla muutakin. Mutta tämä video toimii liiankin hyvin. DIALin tapaan kaikki monsterit pääsee vähän näyttelemään ja vuoroin. Itse teema ja asetelma tuo mieleen Rob Zombien Halloweenit mutta myös ihan se perinteisen Halloween 2sen. Hauskasti zombitkin meinaa päästä menoon mukaan. Hyvin ohjattu ja tarkasti viilattu video. Bravo.
Last edited by PainMonark on Thu Sep 23, 2010 1:57 am, edited 1 time in total.
Slash and burn, protect and serve!
User avatar
PainMonark
 
Posts: 437
Joined: Mon Mar 13, 2006 11:48 pm
Location: Espoo

niinkai...

Postby Lady Killer » Tue May 08, 2007 1:26 pm

Whos your daddy on enemmänkin liian porno! :x tähän asti kaikki Lordin musavideot on iskeny 10-0, mutta whos your daddy- jättää jostain syystä auki... :cry:
Lady Killer
 
Posts: 1
Joined: Sat May 05, 2007 3:57 pm
Location: Ox's bedroom :)

Re: niinkai...

Postby Albireo » Tue May 08, 2007 1:38 pm

Lady Killer wrote:Whos your daddy on enemmänkin liian porno! :x
Sehän on vaan hyvä asia :lol:
No joo, sitten asiaan. Oma ääni meni Devil Is A Loserille, koska siinä on sellainen hyvä meininki koko videon ajan, muita suosikkivideoita ovat Blood Red Sandman ja It Snows In Hell.
Play Loud Or Don't Play At All!
Albireo
 
Posts: 385
Joined: Tue Dec 12, 2006 3:56 pm

Next

Return to Julkaisut


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron